App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kreativa sätt att berätta om Graviditeten

Hej! Är så sugen att höra allas berättelser om då ni berättar för era föräldrar då ni varit gravid. Gärna hur ni gjorde med första barnet och i vilken vecka :) Hade varit kul att höra lite ovanliga sätt också.

2018-10-13
Öström93
Öström93

Eftersom min syster var på väg att lista ut att jag var gravid (tackade nej till fester osv) så berättade vi i v.8 för de närmaste. Till min mamma gav jag barnboken "min mysiga mormor" och till resten berättade vi bara, första barnbarnet i båda släkter så alla blev superglada 😁

2018-11-01
JohannaMazarin
JohannaMazarin
Gravid i vecka 14

Jag och min sambo smög in en bulle i ugnen hos hans föräldrar när vi var där på besök. Hans föräldrar fixade med fika och efter en stund upptäckte dem bullen i ugnen och så fick dem klura ut det själva, blev väldigt roligt!

2018-11-01
Bebis på 16 månader

Jag och kollegan var gravida samtidigt, så till jobbet bakade vi varsin tårta och skrev bf-datumen på. Sen dukade vi fram dem i fikarummet en dag utan att säga nåt.

2018-10-29
Belyra
Belyra
Barn på 3 år

Förra graviditeten fick mina och makens föräldrar muggar där jag skrivit mormor, morfar, farmor, farfar 2016 på. Så roliga reaktioner vi fick! Denna gången vet jag inte riktigt hur vi ska göra. Men det blir ett paket på julafton då iallafall. Har precis plussat och kommer nog vara i vecka 10-12 ungefär när vi berättar nästa gång. ☺️

2018-10-29
Emitrasinovic
Emitrasinovic
Bebis på 6 månader

Vi har ännu inte berättat om graviditeten då jag bara är i vecka 5. Men planen är riggad och det kommer ske i december.. Vi ska då på familje weekend och äta på en speciell resturang, jag har då förberett namnplaceringslappar med mormor, morfar, morbror etc som jag kommer be personalen lägga ut innan vi alla är där❤️ Längtar så men kanske bara en plan som funkar när man vet att de kommer bli glada, annars kan det bli en stel middag😅 blir deras första barnbarn så tror det kommer spruta tårar

2018-10-28
Ida1998
Ida1998
Gravid i vecka 12

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2018-10-28
Ida1998
Ida1998
Gravid i vecka 12

Gav min mamma en speciell bok som hon alltid sagt att hon ska läsa för sina barnbarn, skrev i den, hej mormor hoppas du vill läsa denna för mig när jag kommer i December. Hon fick den på morsdag kommer inte ihåg vilken vecka jag var i. Men är mitt första barn och mammas första barnbarn 😊

2018-10-27
Emav
Emav
Barn på 1 år och 9 månader

Jag köpte en vit liten body och skrev: 1+1=3 på magen. och sedan skrev jag månaden på ryggen. Åkte till mina föräldrar och när familjen var samlad, så tog jag fram den utan att säga något så fick de fatta själv. Det var väldigt roligt :)
Var i v. 6-7 då tror jag.

2018-10-19
Eslövstjej
Eslövstjej
Barn på 1 år och 11 månader

Vi berättade att vi var gravida på julafton förra året för min mamma och för svärmor, då var vi i v. 6. Vi gav dem var sitt paket de fick öppna och i låg det en mugg med texten mormor resp. Farmor på. De blev så överraskade och glada. :-)

2018-10-14
Nisimo
Nisimo
Barn på 2 år och 2 månader

När jag plussade var min sambo bortrest i jobb och jag hade 4 låånga dagar innan jag ville berätta för honom ansikte mot Ansikte. Jag köpte ett brev där jag skrev "älskade pappa, vi ses i Maj". När han förstod blev han överlycklig! Visade sen brevet för mina föräldrar och svärföräldrarna. Det tog ett tag innan poletten föll ned med efter att ha läst brevet några gånger hoppade dom högt och skrek rakt ut! :)

2018-10-14
HannaS92
HannaS92
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...