App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Plugga heltid med en 3 månaders bebis

Hej! Jag är gravid, inte så långt gången och beräknad i juni, jag pluggar just nu till förskollärare och det är på heltid och inte på distans utan jag har föreläsningar och seminarier som jag måste gå på, ca 3 dagar i veckan, Jag kan absolut ta ett studieuppehåll men grejen är att det har ändrat hela utbildningen efter jag började så det är väl något jag helst inte vill, Min fråga är om någon av er pluggat heltid med bebis och hur har det gått?

2018-10-09
FridaR13
FridaR13
Bebis på 9 månader

Jag trodde att du menade att du skulle vara föräldraledig och plugga! Om din respektive är föräldraledig tror jag att det går jättebra :)

2018-10-12
Vega
Vega

Hej! Jag pluggar exakt samma och är också beräknad i juni. Vi fick reda på att vi är gravida idag. Och har tänkt likadant som du när det gäller plugget. Min tanke är att jag njuter av menisken första månaderna under sommar lovet och sedan får pappa vara ledigt då det är hem studier ofta känner jag att det kan funka. Själv går jag på Stockholm universitet och pluggar andra terminen

2018-10-12
Alvarez20
Alvarez20
Bebis på 8 månader

högskolan jag går på tillåter att ha barn med sig, tanken är också att pappan ska vara hemma från när barnet är 3 månaders tillomed 9 månader och därefter får vi se hur vi gör, då har jag förhoppningsvis klarat ytterligare en termin :)

2018-10-10
FridaR13
FridaR13

Jag fortsatte direkt på studierna (lärare åk 4-6) nu efter att ha fått bebis i juni. Funkar hur bra som helst!! Han är med mig några dagar i veckan på högskolan o hans pappa har varit hemma 1 dag/ vecka förutom nu då jag har praktik o han är hemma mer. Väldigt glad att jag vågade köra på! Tufft men så värt!

2018-10-09
Litenpåge
Litenpåge
Gravid i vecka 10

Jag har försökt plugga några kurser, det har inte gått något vidare (det har varit fristående kurser så jag har i och för sig inte haft jättestora incitament utöver att vara intresserad av ämnet). Jag har haft bebisar som inte har sovit mer än typ en halvtimme i sträck dagtid, vilket gör det svårt att hinna koncentrera sig på pluggandet. Min första sov också hysteriskt dåligt på natten vilket gjorde att jag behövde vila tillsammans med bebis på dagarna, och på kvällarna hann jag umgås någon timme med min man innan det var sovdags så då blev det inte heller av. Inte heller med min nuvarande, enklare, bebis har jag riktigt fått till pluggandet. Jag har lyckats plugga lite kvällstid, eftersom nattsömnen oftast är ok. Dagtid är det full fart, inte en chans att få något gjort! 😅 Och vid typ tre månader är ofta när de bebisar börjar kräva mer av en. Hm, inser nu att jag låter negativ :/. Alla bebisar olika, precis som vi föräldrar är, det kan hända att det går jättebra! Sedan har olika lärosäten har olika policy för om man får ha med barn eller ej, så kolla vad som gäller. Lycka till!

2018-10-09
Vega
Vega

hej :) vart går du? i gbg får man inte ha med sig sitt barn på sem/f-läsning! Jag pluggade med 2 barn hemma i våras och det var tufft! Men vet en del som gjort det och klarat det! beror nog helt på vad för slags barn man får och hur mkt stöd man får runtomkring sig☺️Sedan kan jag tänka mig att man kanske inte vill missa nyföddtiden för den går jättefort🤓Lycka till o grattis till graviditeten

2018-10-09
8kee6
8kee6

Jag skrev mitt examensarbete när sonen var strax över året, hade tagit ett uppehåll, det gick jättebra, han var med på nån lektion/föreläsning och handledarträffar, jag läste till lärare för förskolan upp till åk3, under mitt uppehåll så hade de ändrat programmet till förskolan-åk6, så jag fick behörighet upp till åk6 istället,

2018-10-09
LindaAE
LindaAE
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...