App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vad ska jag ta med till BB?

Har bf i december. Och här där jag bor kan det bli väldigt kallt på vintern. Vet verkligen inte vad jag ska ta med mig för kläder till lillen? Vill verkligen inte han ska bli överhettad på hemfärden eller frysa? Hur tjock mössa ska ja ha? Fleece/annat? Hur tjock overall ska jag ta med mig?

2018-10-08
Bebis på 14 månader

Vi hade en babywrap i babyskyddet, en filt med skåror i så man kan snurra in bebisen och spänna fast bältet ordentligt. Hem från bb (i februari med kallt och snö) så hade han body och byxor och tjocktröja, mössa,väntar och tjocka strumpor och så babywrapen då. Plus att sambon gick ut i förväg och startade och värmde upp bilen 😊

2018-10-08
Niseen
Niseen

Kommer ha med en tunnoverall ifall det behövs och har en åkpåse i babyskyddet vilket gör det lätt att öppna den i bilen :)

2018-10-08
Jinza
Jinza

Vår dotter föddes siste november och vi hade pyjamas, kofta ohh tjockare mössa än inomhusmössorna, men ingen ute vintermössa. Sen en tjock filt. Overaller eller likadande ska bebisar inte ha i babyskyddet, då hamnar bältet snett. När vi åkte hem gick mannen ut och startade bilen innan så det var varmt och gott i den tills jag och bebisen kom.

2018-10-08
Anoja90
Anoja90

Mitt första barn föddes i slutet av november och det var kallt! Hade han i bara blöja å hud mot hud på BB i en snuttefilt! På hemvägen hade en vanlig pyjamas och en fleeceoverall o mössa med en filt på babyskyddet! Det gick fint☺️

2018-10-08
8kee6
8kee6

Jag har fått två barn på vintern och bor oxå där det kan bli väldigt kallt. Jag hade ett lager kläder plus stickat eller fleece utanpå och sen en filt så det gick att lyfta av om det blev varmt i bilen.

2018-10-08
Teskedsgumman
Teskedsgumman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...