App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tankar

Gick in i v,12 idag och är sjukskriven pga mitt ilamående. Det är inte brutalt, men såpass att jag inte fungerar normalt. Äter medicin. Har inte haft nå blödningar, men har typ alla symptom man kan ha (spända bröst, illamående, finnar, förstoppad osv). I mitt illamående har jag inte orkat oroa mig. Visst är det en lättnad att jag gått såhär långt utan blödning. Men ändå finns en liten oro. Tänk om den lilla inte lever? Får oxå dåligt samvete över att jag inte orkat ta gravidtabletterna

2018-10-06
Bebis på 10 månader

När jag var gravid & hade hyperemesis (kraftigt illamående) fick jag göra ultraljud i både v,8 & v,12,! Läkarn sa även att det är ett gott tecken om man mår dåligt, de betydde att bebis i magen ville vara kvar,! Ring till gyn på ditt sjukhus & säg att du vill göra ul & att du mår dåligt, lycka till :)

2018-10-07
Melker18
Melker18
Barn på 1 år och 9 månader

Har kubtest inbokat om 2veckor, så tänkte vänta till dess. Har tagit aco gravid tabletter, men har inte tagit dessa när jag mått som sämst. Äcklas av smaken/lukten på dom, och de ska tas i samband med måltid, och vill inte riskera att spy när jag fått i mig mat. Jättejobbigt.

2018-10-07
Bebis på 10 månader

Har du ringt barnmorska på hälsocentralen och fått tid? Då lyssnar dom på hjärtljuden och ibland finns även möjlighet till ett ultraljud på den lille! (Jag gjorde ultraljud i vecka 11). Och sen fråga vilka gravidtabletter du nu ska ta! Jag blev tillsagd att jag efter vecka 12 skulle ta tabletterna från apoteket som heter gravid kvinna! Varför har du inte ”orkat ta tabletterna”? Det är väldigt viktigt!

2018-10-07
Bebis på 15 månader

De två senaste veckorna. Någon mer som känner någon oro?

2018-10-06
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...