App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Om olyckan skulle ske

Idag fick jag reda på att min värsta mardröm hänt en av mina kollegor och nu kan jag inte sova för jag tänker bara på vad som skulle hända med min bebis om jag inte skulle vakna imorgon. Alltså jag förstår hela grejen med att pappan får ta hand om bebisen om jag skulle bli sjuk eller dö. Men nu menar jag den tiden när bebisen skulle bli ensam. Tänk detta scenariot: pappan åker till jobbet kl 7, han tror jag sover och vår 5-månaders bebis ligger och sover. OM jag inte skulle vakna, då skulle ju min lilla bebis få vara ensam hela dagen, sen skulle skrika, vara oerhört hungrig och få vänta på tröst ändå tills pappa kommer hem vid halv 5. Hur klarar en sådan försvarslsös liten bebis en sådan sak? Den borde ju bli helt utmattad av hunger och skrik? Hur länge klarar sig en liten bebis utan mat? Är jag ensam om att oroa mig för att bli sjuk, ramla och slå i huvdet, eller på något annat sätt bli så pass utslagen att jag inte kan ta hand om mitt barn?

2018-10-05
elgaroZ
elgaroZ
Gravid i vecka 11

Tänker ofta den tanken om något skulle hända mig o barnen blev själva. Dom är 4 år o snart 2,5 år. Dottern kan i alla fall öppna kylskåpet det känns som en trygghet. Pappan jobbar o är borta hela dagen o jag är hemma på eftermiddagarna med dom då jag jobbar deltid.

2018-10-06
1rema
1rema

Tanken slog mig förut att om jag på något sätt skulle dö så kommer min sambo inte bara förlora mig utan även 2 barn, för jag har två barn från ett tidigare förhållande som bor med oss på heltid, de kallar även han för pappa och han ser dem som sina barn, fortfarande gemensam vårdnad med deras pappa som de knappt träffar då han spenderar större delen av åren i afrika. Och detta gör mig ledsen.

2018-10-05
LindaAE
LindaAE
Barn på 2 år och 2 månader

Nej du är inte ensam om det, ganska ofta tänker jag samma sak, försöker distrahera tankarna direkt för det känns som att jag ska gå sönder inombords när jag tänker på hur stackars bebis ska vara själv tills någon upptäcker att jag dött eller är allvarligt skadad kanske.

2018-10-05
batgirl
batgirl

Du är inte ensam om att oroa dig,. Barn kan överleva längre än så,. Kan inte du och mannen hålla sms-kontakt under dagen och stämma av vid tex lunch och fika så att du känner dig lugnare?

2018-10-05
JennyLowerot
JennyLowerot
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...