App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ljuga??

Min man och jag har en diskussion om att ljuga. Jag tycker ju att berättar man inte allt så ljuger man, min man tycker inte det är att ljuga, vad tycker ni? Ex, jag frågar vad han gjort på jobbet, han berättar de bytat tvättmaskiner, inget mer, sen får jag reda på att han varit hemma hos kollegan på arbetstid, är inte det att ljuga?? Nä då skulle jag specifikt frågat det, menar han, vad tycker ni??

2018-10-04
Soldiana
Soldiana

Att berätta hela sanningen är omöjligt. När jag frågar dottern vad hon gjort på förskolan svarar hon att hon ritat med blått, grönt och bajsat på toaletten. När jag frågar mannen vad han gjort på jobbet hade jag inte velat ha den typen av svar även fast han kanske bajsade på jobbet. Och att ha varit hemma hos en kollega kan jag tycka inte är sådär supersensationellt. Hade han däremot vart hemma hos någon tjej som inte har med jobbet att göra och väljer att undanhålla infon hade jag likställt det med lögn (även fast det i praktiken kanske inte är så)

2019-01-31
Mislan
Mislan
Barn på 1 år och 8 månader

Jag tycker att undanhålla sanningen hela sanningen är Samma sak som att ljuga.

Varför jag tycker det är pga av erfarenhet av att någon alltid ”förskönar” ”selaktivft” väljer vad som ska berättas, människan förkortar och sammanfattar vad som ska sägas/berättas för att undanhålla sanningen.

Detta kan vara allt från ekonomin till att man tagit 5 öl och säger att man tagit nån öl.

Smaken som baken! Jag tycker det är samma sak som att ljuga..

2019-01-31
DE85
DE85
Bebis på 12 månader

Om jag inte litade på min sambo till 100% skulle jag aldrig orka vara i en relation med honom. Tanken har aldrig slagit mig att han skulle ljuga eller göra något bakom min rygg. Man måste ha ömsesidig respekt och förtroende för varandra.

2018-10-19
Lilsof
Lilsof

Att bli lämnad och utnyttjad så klart. Känns bara som att man duger som låntagare till honom.

2018-10-19
Soldiana
Soldiana

Vi tjejer är mer detaljfokuserade medan killar inte är det. Troligen är det inget han upplever som något sensationellt och då tänker han inte på att det är viktigt för dig att veta. Försök att acceptera att människor, oftast kille/tjej ;-) tänker olika utan illvillja.

Men vad är problemet egentligen ? Vad är du rädd för?

2018-10-18
Ängel77
Ängel77

Att undanhålla information är inte att ljuga tycker jag, men om du tex frågar har du varit hos kollegan och han säger nej då ljuger han.

2018-10-05
batgirl
batgirl

Han ljuger inte i den situationen men han döljer/undanhåller känslig information med flit så han gör ändå fel

2018-10-05
Niam92
Niam92
Gravid i vecka 37
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...