Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ljuga??

Min man och jag har en diskussion om att ljuga. Jag tycker ju att berättar man inte allt så ljuger man, min man tycker inte det är att ljuga, vad tycker ni? Ex, jag frågar vad han gjort på jobbet, han berättar de bytat tvättmaskiner, inget mer, sen får jag reda på att han varit hemma hos kollegan på arbetstid, är inte det att ljuga?? Nä då skulle jag specifikt frågat det, menar han, vad tycker ni??

2018-10-04
Soldiana
Soldiana

Om jag inte litade på min sambo till 100% skulle jag aldrig orka vara i en relation med honom. Tanken har aldrig slagit mig att han skulle ljuga eller göra något bakom min rygg. Man måste ha ömsesidig respekt och förtroende för varandra.

2018-10-19
Lilsof
Lilsof

Att bli lämnad och utnyttjad så klart. Känns bara som att man duger som låntagare till honom.

2018-10-19
Soldiana
Soldiana

Vi tjejer är mer detaljfokuserade medan killar inte är det. Troligen är det inget han upplever som något sensationellt och då tänker han inte på att det är viktigt för dig att veta. Försök att acceptera att människor, oftast kille/tjej ;-) tänker olika utan illvillja.

Men vad är problemet egentligen ? Vad är du rädd för?

2018-10-18
Ängel77
Ängel77

Att undanhålla information är inte att ljuga tycker jag, men om du tex frågar har du varit hos kollegan och han säger nej då ljuger han.

2018-10-05
batgirl
batgirl

Han ljuger inte i den situationen men han döljer/undanhåller känslig information med flit så han gör ändå fel

2018-10-05
Niam92
Niam92
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...