App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid?? Berätta för pappan!

Hej! Tror jag är gravid! Mensen är 5dagar sen & har inte tagit något test än. Detta är en stor hoppsan, då jag och pappan känner oss ändå nöjda med våra två barn. Detta besked kommer förändra våra liv, då jag har varit med om en abort tidigare med honom innan våra planerade barn och detta slutade i att vi gjorde slut och hade ett uppehåll i några månader. Jag vet inte om jag eller vi klarar av en abort eller att behålla barnet? Vi har haft samlag i nästa 2år utan skydd och vi båda dumt nog vet vad detta kan innebära I dagsläge väntar han på en remiss till läkare för sterilisering. Vet inte hur detta kommer sluta är så nojig, tänkte ta ett test i slutet på veckan. och kanske även då boka tid med någon som vi kan prata med (tips)? Hjälp behöver prata av mig!

2018-10-04
Westberg85
Westberg85
Bebis på 12 månader

Hej tack för ditt svar😊
Ja han är mycket väl medveten om att vi inte har haft något skydd. Vi har som man kallar det haft avbrutet sex i snart 2år.
Jag har påpekat att detta inte är ett säkert sätt flera gånger och om han inte vill ha flera barn så är det kondom eller sterilisering som gäller(eftersom han själv har tagit upp det alternativet) Men som vanligt med denna man tar det mesta tid. Och först nu väntar han på remiss till läkare för just sterilisering.
Jag får ta ett test och helt enkelt se hur det går.

2018-10-05
Westberg85
Westberg85

Hej. Om jag förstår dig rätt så är du orolig över hur erat förhållande kommer att påverks om du gör abort/behåller barnet? ( om du är gravid ) att göra abort är väldigt jobbigt & givetvis kan de ta på ett förhållande & de viktigaste är ju att prata & få hjälp. Jag personligen känner lite så här; ta ett test & är det pos. Så berättar du detta för din kille , jag antar att han är medveten om att ingen av er skyddar er? så han kan ju varken bli överraskad eller arg. sen bokar du en tid hos bm & så får ni alla 3 prata. 😊

2018-10-04
Lica92
Lica92
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...