App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Dåligt samvete för att mitt dåliga humör går ut över min stackars partner.

Jag har haft en väldigt enkel graviditet tills jag kom till vecka 30. Då insjukna jag i väldigt hög feber med svåra krampanfall och hamna på BB. Läkarna tog ryggmärgsprov på mig och konstaterade att jag har hjärnhinneinflammation orsakat av TBE. Sedan har jag legat inne i ungefär en vecka med morfin och dropp för att jag har mått så dåligt. Jag har varit så orolig för min bebis, men läkarna har under processen hela tiden vakat över mig med ultraljud och extra EKG. De säger att allt bara är bra med min lilla pojke i magen. Hela upplevelsen är det värsta jag har upplevt. Jag har aldrig mått så fysiskt och psykiskt dåligt. Nu är jag utskriven efter en vecka och är hemma för att jag har blivit bättre, men jag är helt slut och jag orkar ingenting. Jag mår så dåligt över att jag inte orkar hjälpa till med något. Dessutom har jag svårt att hålla humöret uppe och det går ut över min partner att jag är arg, sur, ledsen och gnäller hela tiden. Sedan ber jag om ursäkt och det blir bra, men jag känner att nu orkar jag bara inte vara gravid otrevlig, och så trött. Får panik av att tänka jag i vecka 33 nu och graviditeten ska fortsätta i ytterligare några veckor till. För jag orkar inte mer.

2018-10-01
Burkmajs
Burkmajs
Bebis på 16 månader

Ett tips kan vara att fråga hur han mår och hur han kände under den här upplevelsen.
Klart att det var värst för dig och du är en klippa & en otrolig mamma!!
Men det kan har varit en läskig och hemsk upplevelse för honom att bara vara där utan att kunna hjälpa till och känna sig maktlös.
Det kan kännas bättre för er båda om du får höra av honom och han får prata av sig och då kan du djupgå lite mer i dina känslor, han kanske förstår dig mer än vad du tror och då kanske du kan släppa lite på dåligt samvete?

Lycka till med allt och hoppas du får en mycket mysigare graviditet fram över

2018-10-04
Westberg85
Westberg85

Men det får han ha förståelse för! Försök tänka på hur du låter mot din sambo så gott det går och prata med honom om hur du mår osv! Så kanske han förstår också att du egentligen inte menar att vara otrevlig eller dylikt utan det är graviditeten som spelar in! Och tänk att nu är det ändå inte många veckor kvar 🤗 Jag har också haft problem med detta! 🙄

2018-10-02
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...