App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur berättade ni för den blivande pappan?

Efter två missfall i rad så plussade jag nyss. Hur har ni berättat för den blivande pappan att ni var gravida. Vi har en son redan och han har sagt att han vill inte vara med och göra test utan vill att jag berättar. Med sonen fick han ett paket med ett hjärta där det stod att jag var gravid. Vid första tillfället (missfall) överlämnade sonen en låda med en likande text. Vid andra tillfället (missfall) klistrade jag en lapp under hans vattenglas, där det stod att jag var gravid. Hur ska jag göra nu? Berätta hur ni gjorde!

2018-09-29
Guldkoden
Guldkoden
Bebis på 9 månader

Nyfiken hur berättade du för pappan??

2018-10-04
Westberg85
Westberg85

Med första så skickade jag ett sms till honom i panik ”tror jag är på smällen, åk och köp ett test”- typ. Smög upp tiiiiidigt som FN nästa dag för att testa och väckte honom med det positiva testet. Med nr 2 gjorde jag iordning en alla hjärtans dag pressent med en body, och ett positivt test. Om det blir en trea ska vi göra testet tillsammans så båda får ta det av allt och inte bara jag.

2018-09-30
Plumpan
Plumpan

När jag blev gravid med dottern fick min man en låda med två nappar och testet i med en lapp där det stod hej pappa. Han blev så glad. ☺️

2018-09-30
Emitrasinovic
Emitrasinovic
Gravid i vecka 37

8kee6 - Hahaha! Vad roligt 😂 Ja, jag tycker ju att allt luktar bajs. Min sambo har kommenterat det, men tror inte att han vet.

2018-09-29
Guldkoden
Guldkoden

Min man visste min cykel så efter ett ma och ett missfall så bad han mig göra ett test för han var så nyfiken! Anledningen till att jag tog ett test var för att jag å min man var ute å åt och jag sa att kaffet smakade röv😂Han ba: VI MÅSTE ÅKA HEM NU Å TESTA! Är i vecka 24 med tredje barnet☺️

2018-09-29
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...