App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Lactulos

Ni som gett era små lactulos, vad är era erfarenheter av detta? Vår dotter, 14 månader, har nyss börjat få det i liten dos, så är för tidigt att utvärdera. Hur länge gav ni era barn detta? När märkte ni skillnad? Hur mådde barnen då de drack detta?

2018-09-29
Lidenskan
Lidenskan
Barn på 2 år och 7 månader

Min son började med det strax efter att han var 1,5månad. Hjälpte inte och fick magknip. Efter jag fick tala med en annan barnmorska, då min va ledig, sa hon att jag skulle ge olja istället. Vilket hjälpte! Började med 0,5 tesked varannan matning, kräktes då ett par ggr vilket kunde vara vanligt då magen inte är van vid fettet. Sen ökade vi till 1 tesked varannan matning som sedan blev i nästan varje måltid. Nu håller vi på att trappa ner med oljan å se hur det går. Han äter 235ml /gång.

2018-10-24

Min son har fått 2,5 ni Lactulos sedan han var 2 månader och han är 7 månader idag. I början när han fick det så fick han enorm magknip så jag avbröt direkt, men läkarna sa att vi skulle stå ut nån dag med lite oro i hans mage för det skulle lägga ner sig när det stabiliserat sig och de5 gjorde det så nu fungerar det perfekt.

2018-10-24
Tinarevelj
Tinarevelj

Våran dotter äter det i över en månad 10-15 ml om dagen. Hon är 5 och en halv månad äter ersättning och de hjälper henne inte tyvärr 🙁

2018-09-29
Carrof95
Carrof95
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...