App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

18 månaders som petar i maten

Hej! Har ett problem med dottern som uppkommit nu på senare tid. Hon har börjat peta i maten och välja ut att enbart äta det som hon tycker är godast. Detta är ett problem på förskolan då hon inte äter ordentligt. Vad ska jag göra? Vi har alltid erbjudit henne all sorts mat och jag vet inte riktigt vad detta beteende kommer ifrån. Men vill så klart inte att hon ska gå hungrig eller att matstunden ska bli en fajt. Några tips på hur man får en 18 månaders att börja äta allt igen? Eller är det någon slags fas detta?

2018-09-28
Okonkret
Okonkret
Bebis på 10 månader

Hoppas detta bara är en fas. Hon har varit så glad i mat tidigare

2018-09-29
Okonkret
Okonkret

Barnens kusin är 4 år o väldigt liten i mten ,det har han alltid varit. Men rätt som det är vräker han i sig mat för att sedan återgå till det "mormala" för honom att typ inte äta. Hans lillebror som är ett år äter mer än honom. Barn får i sig det dom behöver.

2018-09-28
1rema
1rema
Barn på 3 år och 9 månader

Vår dotter har haft det så i perioder. Vi har bara accepterat läget typ. Erbjudit henne maten vi äter och inte gjort en stor grej av det. För oss har det bara vet helt plötsligt och så har hon börjat äta igen. Hoppas det går bättre snart!

2018-09-28
Emitrasinovic
Emitrasinovic
Gravid i vecka 37
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...