App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Folk som vill "ta" på ens barn och titta in i vagnen. Whats up?

En grej jag märkt när jag är ute och går med min lilla dotter i vagnen är en del mysko människor (som jag inte känner) på gatan som sticker in huvudet i vagnen och ska kolla på mitt barn. Blir så sjukt irriterad! Häromdagen var de en kvinna vid två tillfällen som sa åh får jag känna? På mitt barn och jag blev lite paff o började köra iväg vagnen i största fart jag sa nej låt bli snälla. Ändå skulle hon försöka ra in händerna i vagnen flr o känna på min dotter? Sjykt creepy. Idag var det en gubbe också som vred hela huvudet i 90 grader o skulle sticka ner huvudet i vagnen, körde även då iväg vagnen för o markera. Vad är det med vissa? Kan inte ha alla hästar hemma 🤔 Någon annan som vart med om detta?

2018-09-27
RoseIsland
RoseIsland
Barn på 1 år och 6 månader

Har haft samma problem med mina två barn. Jag har där emot stannat upp sagt att så gör man inte, speciellt inte med bebisar man inte har en relation till då de är så känsliga. Titta får man göra på håll, man kan också fråga innan men man tar fan inte föregivet att bebisar är någon typ av allmän egendom

2018-09-30
Plumpan
Plumpan

Känner att de är lite samma sjuka beteende som när folk ska klappa på gravidmagen. Hade flera stycken samma dag som skulle klappa på min mage helt utan förvarning ellee änna frågan. Mådde riktigt dåligt efter det och ville inte gå ut och träffa folk på flera veckor pga ångest och rädsla över att någon helt plötsligt ska ta på mig. Folk tänker jag verkligen inte efter först.

2018-09-27
TantMarina
TantMarina
Bebis på 15 månader

Det är sjukt irriterande!!! Man gör inte så! Jag stod och pratade en gång och helt plötsligt kommer en främmande kvinna och stoppar ner händerna i vagnen och ska prata! What?? Varför? Och vem gör så mot någon man INTE känner?! Säg till och gå därifrån.

2018-09-27
Mars2017
Mars2017

Åh jag avskyr sånt där. Hänt mig med min pojke också. Varför ska barn betraktas som allmän egendom, fritt fram att glo och ta på ? Kan förstå att man ger lite respons när barnet själv söker kontakt men att sticka ner huvudet i vagnen och peta är så respektlöst. Jag hade själv tyckt det varit obehagligt.

2018-09-27
Noriisabel
Noriisabel
Bebis på 17 månader

När min dotter va ca 7 månader och satt i en barnstol på ett café kom det fram en äldre dam som tog fram en näsduk ur son ficka och började torka min dotter runt munnen. Hon sa att jag måste va noggrannare med att torka henne. Jag bad henne gå omedelbart. Man undrar ju vad det är för fel??

2018-09-27
Lilsof
Lilsof
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...