App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hjälp mig, tanken gör mig galen!

Hjälp mig! Jag väntar vårt första barn och är i v19. Jag har senaste dagarna gått runt o funderat på om bebisen i magen fortfarande lever, tanken gör mig galen!! Jag är mullig sen innan o därför syns inget än. Jag känner dock av molande värk i nedre delen av magen då och då( precis som när jag hade plussat). Jag mår illa ibland, har halsbränna, huvudvärk och trötthet, tydliga gravid tecken. Men ändå är jag så rädd. Vi har rul på måndag 1/10 men det är ju hela helgen kvar. Jag stressar så över detta, vad tror ni? Lever barnet fortfarande?

2018-09-27
Gravid första gången
Gravid första gången
Bebis på 16 månader

Det är svårt för en icke-medicinsk person att uttala sig om detta. Du får helt enkelt vänta och se.
Det är jobbigt, I know! Levde med samma konstanta oro som dig, och letade tecken på att det verkligen fanns något där eftersom inget syntes på mig heller. När vi väl varit på RUL kände jag att jag kunde slappna av igen. Så mitt tips till dig är att försöka sysselsätta dig under helgen för att komma på andra tankar, det mår både du o barnet bättre av. Om du fortfarande känner dig orolig, kan du ju alltid kontakta Gyn så hjälper dem dig. Hoppas detta svar hjälpte dig något. Lycka till!

2018-09-27
Viola18
Viola18
Barn på 2 år

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2018-09-27
Viola18
Viola18
Barn på 2 år

Andas.. jag tror absolut att barnet lever! Du har alla symptom kvar. På mig syntes det inte heller nå desto mer innan vecka 20-21 var också lite mullig. Och oron förstår jag också men bättre du andas och tar det lugnt, tänk på att alla symptom finns kvar och så, det är bättre för dig och barnet att du varvar ner 😊

2018-09-27
Lillinna
Lillinna
Bebis på 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...