App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid v. 2-3

Hej! Har precis idag fått reda på att jag är Gravid, väldigt tidigt i vecka 2-3 visa det på stickan. Mina symptom just nu är ömma bröst, känns som mensvärk, trött till och från, men är förkyld just nu med så de kan bidra med tröttheten. Gravid för första gången och rätt så nervös, vad kan jag förvänta mig under graviditeten? Vet att alla funkar olika men dela gärna med er om er privata upplevelse :)

2018-09-24
Annacarolinee
Annacarolinee
Bebis på 12 månader

Jag hade en bra graviditet. Illamående i början och kräktes ibland, men det gick över runt v 12. Jag började känna rörelser i v18. Mådde jättebra resten av graviditeten, hade lite halsbränna och kissnödig men ingen foglossning eller andra stora problem. Bra förlossning med trots att jag sprack lite och återhämtade mig bra efter. Amningen funkade toppen! Är gravid med andra barnet nu, och har mått illa, lite mer än förra gången men nu har det släppt. Har bf i april.

2018-09-25
emeliewilliams1
emeliewilliams1

Min graviditet var ganska bra.. iallafall de första månaderna... men från v 20 typ och fram till förlossning fick jag väldigt ont under höger revben. Det brände och värkte. Värken spred sig runt revbenen till ryggen. Smärtan var värst när jag satt ner... gick som tur var över direkt efter förlossningen:) i vecka 30 ca fick jag en blodpropp i vänstra vaden...:/ det yttrade sig som typ muskelvärk och efter 6 dagar åkte jag till sjukan och de gjorde ultraljud på vaden och såg en propp. Jag fick blodförtunnande sprutor som jag fick ta själv två gånger om dagen resten av graviditeten och 6 veckor efter förlossningen. Var orolig att jag skulle blöda mycket pga sprutorna under förlossningen men blödde nästan inget :) jag jobbade fram till två v innan bf. Så en graviditet som gick lite upp och ner men med den bästa belöningen :) lycka till!

2018-09-25
Kolabollar
Kolabollar
Barn på 2 år och 1 månader

Grattis! Förvänta dig vad som helst i princip, men helt fantastiskt är det! Min första graviditet mådde jag sjukt illa och kräktes till v 25, sedan kom foglossningen från helvetet. Järnbrist, trött, humöret var hemskt, orolig, ledsen mm. Tyckte den graviditeten var jobbig, fick vara sjukskriven halvtid bitvis, orkade inte jobba. Fördelen med 40 tuffa veckor var att förlossningen var en bagatell i jämförelse. Nu då jag var gravid med sonen så kräktes jag några veckor, hade någon sväng med lite magont, jobbade heltid till 2 veckor innan förlossningen, lite trött men mådde bara bra! Sjukt olika graviditeter! Två underbara barn ❤️

2018-09-24
Luna_13
Luna_13
Barn på 2 år och 4 månader

Så individuellt men för mig så var det såhär: Med första barnet var jag ivrig å glad mest hela tiden för man vet ju inte vad som väntar! Gick amningskurs å gravidyoga som var givande! Från vecka 35 hade jag hemsk foglossning! Barn nummer 2 var man mer cool å visste vad som väntade! Mådde typ mer dåligt psykiskt i den graviditeten,kände mig ensam å hade foglossning från vecka 27 å fick kryckor i slutet! Nu väntar vi nummer tre å är i vecka 24 och jag har foglossning men mår väldigt bra! Mådde såklart puss i början med kräk å hemsk trötthet men det försvann vecka 13 typ! Allt är vanligt och inget är fel att känna i sin graviditet! Det är tungt att bära på ett barn men helt fantastiskt! Grattis förresten❤️

2018-09-24
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...