App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Urinvägsinfektion

Jag är gravid i v 22 och fick urinvägsinfektion för ca tre veckor sedan. Kände knappt av det bortsett från att jag sprang lite oftare på toa och fick molvärk i magen efter ett tag. Fick behandling och det försvann. Igår tyckte jag igen att jag fick springa mycket på toa, vilket jag i och för sig fått göra nästan hela graviditeten men har varit lugnt ett tag. Jag vet att det väldigt vanligt med upprepade urinvägsinfektioner under graviditeten men hur ska man veta när symtomen är så diffusa? Är det tillräckligt tillförlitligt att köpa egna stickor och testa eller måste man springa till vc varje gång?

2018-09-23
Pineapple86
Pineapple86
Bebis på 14 månader

Sök vård, be om odling, info om upprepning. Kan ju övergå till njurbäckeninflammation, inte alls trevligt, har haft det under grav o inte alls kul! Vill inte skrämmas men bättre att kolla en gång för mykke...lycka till!

2018-09-24
Lily1988
Lily1988

Be om odling hos mvc när du är där? Så länge symptomen inte är tydliga och du då får besvär. I min förra graviditet fick jag uvi (gbs) vilket upptäcktes av en slump så denna gången görs så många odlingar som jag vill.

2018-09-23
Jinza
Jinza
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...