App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bebis dom ligger långt ner i bäckenet

Va på kontroll för att de så allt såg bra ut, Och de gjorde de sån tur va, men dom kunde se att den lille ligger med huvudet väldigt långt ner utan att ha fixerat sig, och att de förklarar detta trycket & stötar jag kan känna av som gör så ont ibland. Men behöver man oroa sig för förtidigt födsel när bebisen redan ligger så långt ner i kanalen. Är omföderska och går in i v 31 nu.

2018-09-23
AnnaaJo
AnnaaJo
Bebis på 15 månader

Har också ilningar eller vad man ska kalla det. Känns som att man får upp en kniv som vrids några varv. Väldigt otrevligt men det ska visst vara så när barnet stöter mot nerver. Min andra graviditet och hade inget sådant med den första men man är ju mer utträngd så det är kanske därför. Har varit såhär sedan vecka 20 kanske, är i vecka 41 nu och har det fortfarande.. Barnet var fortfarande ruckbart för två veckor sedan men andra barnet blir inte alltid fixerat.

2018-09-23
Mira1510
Mira1510

Ja jag förstår det. jag har också känt av såna ilningar nu i några dagar & de är säkert våra bebisar som trycker på nerver och ligament 😭 gör fruktansvärt ont i vissa stunder. gör så att du nästa gång ringer förlossningen istället när du känner sån smärta. där gör dem kontroller och även ultraljud både utanpå magen och inne för att se hur. 😊❤

2018-09-23
Lica92
Lica92
Bebis på 17 månader

Klart du inte skall ha det såhär💕Åk in till förlossningen alternativt ring din mvc imon❤️Hoppas du får hjälp/svar på vad det är som gör så ont! Lycka till

2018-09-23
8kee6
8kee6

Jo de e klart, dom va så otrevliga på det stället så fick inte så mycket svar bara dessvärre.
Men de e nog sant, nått borde dom ju sagt.
Aa de kan göra så ont att jag viker mig o börjar grina för de trycker & ilar så galet mycket..
Jag har inte så jätte mycket sammandragningar va ja kännt av men mycket förvärkar, känt av den här mensvärk känslan starkt 3 gånger sedan kl va 07.30typ, men den varar inte så jätte länge, o då har jag legat i sängen hela tiden o vilat.

2018-09-23
AnnaaJo
AnnaaJo

tror dem hade sagt det ifall de är något & oroa sig över. Min bebis ligger med huvudet neråt sen v29 men fortfarande inte fixerad. i v 37 Men känner du av mycket sammandragningar & förvärkar så be om en ny kontroll så inte tappen är påverkad. Men förstår att de känns obehagligt med trycket.

2018-09-23
Lica92
Lica92
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...