App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bra att köpa på Ullared

Vi ska ha barn i mars och åker till Ullared i oktober. Behöver få tips på vad jag bör handla? Det är vårt första barn så jag behöver alla tips vi kan. Känner mig så vilsen.

2018-09-22
Lofsan84
Lofsan84
Bebis på 12 månader

Mitt bästa tips är att inte handla så mycket i förväg och definitivt inte handla saker nu som barnet behöver när det börjar äta och gå på pottan. Det är så långt bort.

Jag har t ex aldrig använt purelan, aldrig använt puder.

Jag ser ibland annonser på blöjor i de minsta storlekarna där folk köpt massor innan bäbisen kommer och så hinner de inte använda dem förrän bebis växer eller det inte funkar med just den sorten.

Det vi behövde och använde när vi kom hem från BB var: spjälsäng, med täcke och lakan, vagn (köpte aldrig några speciella lakan dit), plastad frotté, några ombyten kläder, amningsinlägg, bindor, ersättning om du inte tänkt amma, någonstans där du tänker byta blöja. Jag föredrog ett skötbord i badrummet, ett paket blöjor och tvättlappar.
Jo, en vinteroverall och mössa och vantar då första föddes på vintern.

Jag tror inte vi köpte något mer i förväg.

2018-09-26
Norrlänning 1
Norrlänning 1

vill också tipsa om att de har purelan salva, puder och salva till barnets rumpa till bra pris. Vi köpte på oss ett litet förråd när vi var där

2018-09-26
anjo95
anjo95
Barn på 3 år och 3 månader

Tips är att dom har berömda sänghimlen från jabadabado för bara 299kr

2018-09-25
VeraHag
VeraHag
Bebis på 17 månader

Va roligt att läsa detta inlägg, jag & sambon ska ha bebis i april och jag ska till Ullared 4-5okt. Jag har tänkt att köpa massor med olika saker. Så som filtar, snuttisar, skötbädd, sängkläder, gosedjur, sängmobil, täcke, kudde drägglisar osv.. Så ja, det är en del som står på listan hihi. Men huuuur kul/mysigt är det inte??

2018-09-25
beckiiiiis
beckiiiiis
Bebis på 11 månader

Plastad frotté för er säng om ni har tänkt att amma i sängen om natten

2018-09-24
thereseborg
thereseborg
Gravid i vecka 32

Tyckte dem hade bra snuttefiltar, sängkläder & filtar. Köpte även badbalja och diverse badsaker samt nappflaskor.
Nappar får du via olika babyboxar om du registrerar det, vilket jag tipsar dig om att göra!
Underskatta heller inte begagnatmarknaden på nätet eller om du har kompisar som vill bli av med saker för en billig peng, ev. om du kan låna :-)

2018-09-24
Viola18
Viola18
Barn på 1 år och 9 månader

lakan rekommenderar jag

2018-09-24
Emmybear
Emmybear
Barn på 2 år och 9 månader

Amningskudden tyckte jag var ett suveränt bra köp. Badbalja, lite kläder om man nu inte vet att man kommer få massor av andra( vi ärvde mängder från andra) Köp inte för mycket i minsta storlek heller, man kan ju få en stor bebis som inte ryms i storlek 50/56

Skötbädd, dregglisar. Plastad frotte,

Deras tvättlappar är väldigt bra men det är samma kvalite och pris som Ica basic.

Har ni inte allt för långt till Ullared så kan det ju vara en ide att göra en till resa senare när bebisen är runt halvåret, och köpa till saker som behövs då.

Lycka till med allt!

2018-09-23
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Deras tvättlappar är bra med.

2018-09-23
Gravid i vecka 25

Badbalja och badtermometer är så onödigt att skaffa om man är 2 i hushållet. Bada med barnet själv och vattnet behöver inte vara så jäkla noga. Man känner efter mef underarmen om det är för varmt eller för kallt. Andningsalarm, sängkläder, örontermometer, bodys, strumpor, byxor, dreggelhakklapp, åkpåse, eventuellt babygym och leksaker för senare användning. Men ska jag vara ärlig så är det nästan billigare att köpa online...

2018-09-22
Elavela87
Elavela87
Barn på 1 år och 8 månader

Babygym, babysitter, bärsele/bärsjal, badtermometer! Potta och barnstol kan man köpa där också men de behöver du inte ha på länge när bebis kommit så det kan du ju vänta med :)

2018-09-22
Moivil
Moivil

Pyjamas och skötbäddsöverdrag är bra saker man kan fynda där! Underskatta inte blocket dock😋

2018-09-22
8kee6
8kee6

Jag köpte badbalja med ställning, skötbädd + överdrag, tvättlappar, nappflaska (utifall att), termometer, amningskudde, grejer till vagnen, gosedjur, filtar, lakan till sängen + vagnen med mer...

2018-09-22
19Sandra87
19Sandra87
nyfödd bebis

Babywatch om ni vill ha det. , Vyssanlulltassar /brio bedrocker fanns förr till bra pris. , Pyjamasar,. Nappar/flaskor,. Leksaker tex barnvagnsmobil och skallror,. .

2018-09-22
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...