App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bebis som helst inte sover

Funderar på om det är något jag borde göra eller gjort annorlunda. Vår bebis vaknar vid fem sex på morgonen, sover ändå bra på natten, men sen är det livat hela dagen. Hon sover om jag håller henne, men vill inte sitta i selen och åker aldrig längre än liten stund i vagnen utan att det blir gallskrik. Så fort jag lägger ner henne gallskriker hon. Jag inser man ska sänka ambitionsnivån och inte hinner allt, men att ens koka en kopp kaffe eller borsta tänderna utan totalt gallskrik är omöjligt. Det är i princip omöjligt att handla och promenader funkar inte om de e längre än 20 min för de e så länge hon e lugn. Har fått höra av andra hon kanske är otrygg och därför e orolig och inte kommer till ro, men vet inte vad jag ska tro. Blir hon överstimulerad på nåt sätt eller är det såhär det brukar vara?

2018-09-21
Kakan2121
Kakan2121
Barn på 1 år och 7 månader

Är ju faser som kommer o går som gör att bebisen blir klängigare o har svårare att komma till ro! Men kanske du bara har en bebis som behöver extra mycket närhet. Hur som helst så kommer det att bli bättre med tiden, de är bara småa en kort stund! Så hang in there!💪

2018-09-22
Mimmeey
Mimmeey
Barn på 1 år och 10 månader

Hon kanske har magknip, testa magmassage. Vi fick byta d-droppar, från dom man får på BVC till Sempers d-droppar med bakteriekultur (finns på apoteket). Det tyckte jag hjälpte. Testa bära henne ”liggandes”, alltså så att hennes huvud vilar på din underarm och din handflata ligger mot hennes bröstkorg och andra handen precis under magen vid blöjan. Det ska göra så att trycket i magen släpper. Hjälpte iaf på vår kille. Han blev tyst direkt när vi testa det. Nu är han 3 månader och det med magen har släppt ganska mycket. Det blir bättre!

2018-09-22
miicaelanilsson
miicaelanilsson

Åh vad jag känner med er! ❤ har samma problem. Sjukt frustrerande. . Kämpa alla ❤

2018-09-21
RoseIsland
RoseIsland
Barn på 1 år och 6 månader

Snart sju veckor och kanske 3 gånger 30 minuter på dagen i vila, sen micropauser på 5-10 min då och då..

2018-09-21
Kakan2121
Kakan2121

Hej! Hur gammal bebis, hur många vilostunder under dagen? Vår pojk somnar aldrig på egen hand o hatar vagnen...🙄 Somnar antingen vid bröstet eller i sittern under dagen. Jag försöker styra upp, så fort han ger tecken på trötthet så söver jag han... Han är super-aktiv när han är igång, så han behöver verkligen sin vila!

2018-09-21
Mimmeey
Mimmeey
Barn på 1 år och 10 månader

Nej precis, och hon blir trött på dagarna så hon vill sova. Men inget fungerar bara. Får se om jag får något annat svar, hoppas på det. Återkommer om jag får något bra tips!

2018-09-21
NatalieMN
NatalieMN
Barn på 1 år och 9 månader

Håller med dig, blir typ galen. Vet ju man inte ska sätta sina egna behov före, men har lyckats ta en promenad med vagnen utan gallskrik på 7 veckor. På BVC sa de till mig att alla barn sover olika och hon kommer sova mindre å mindre, men kan knappt vara möjligt liksom.

2018-09-21
Kakan2121
Kakan2121

Har samma problem.. Jag tänkte höra med bvc på måndag då vi har tid. Min lilla vägrar allt.. Inte vagn, inte sjal eller sele, vill inte vara på mig, ligga själv, alltså INGET fungerar på dagarna. Man blir så frustrerad..

2018-09-21
NatalieMN
NatalieMN
Barn på 1 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...