App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Plötsligt funkar det inte...

Jag har nu ammat min son i tre månader, gett lite ersättning bär vi är iväg o bär han är ensam med sin pappa o det har funkat super sen han va ett par veckor iaf. Idag har det inte gått, började redan i morse att skrika o släppa/vägra ta bröstet efter bara en liten stund. Fick en flaska mitt på dagen när vi va iväg sen samma sak igen med amningen tar o äter lite sen vägrar, nu på kvällen gallskrek han så fort jag tog fram bröstet till honom o totalvägrade... gjorde en flaska o han åt lugnt och somnade. Känns märkligt att det från ingenstans kan bli så. Hade lite samma problem på kvällen i början då valde CI att ge flaska sista målet. Nu hoppas jag att det blir bättre imorgon.

2018-09-20
Litenpåge
Litenpåge
Gravid i vecka 10

Idag funkade det igen både natt o morgon, fått flaska på dagen när vi varit i skolan. Snabbt övergående iaf , men fick väcka inatt för att det gjorde så ont på mig. Brukar inte behöva mat på natten annars men inatt fick han va snäll o äta 🙈

2018-09-21
Litenpåge
Litenpåge
Gravid i vecka 10

Hej! Det jag kom att tänka på är att det är en stor utvecklingsfas vid 3 månader, många upplever att bebisen blir strulig med amningen! Pröva gå och amma, kanske ni har sele? Pröva en ställning ni inte ammat i tidigare, och amma direkt bebisen vaknar o fortfarande är trött!
Det andra jag kom att tänka på är tuttförvirring, dvs bebisen kan inte skilja på de två sugteknikerna! Eventuellt insett att maten kommer snabbare i flaskan, o snabb mat är ju alltid bäst... ;) Hoppas det löser sig!

2018-09-21
Mimmeey
Mimmeey
Barn på 1 år och 10 månader

Inte just idag, brukar ha svårt att få till det så inget jag gör så ofta...

2018-09-20
Litenpåge
Litenpåge
Gravid i vecka 10

Har du provat amma liggandes?

2018-09-20
Nadisa95
Nadisa95
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...