App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Träna bebis på mage

Hej! Vi försöker träna våran bebis att ligga mage. Går sådär, om hon får titta på babblarna samtidigt. Hon kan ligga på mage i ca fem minuter sen blir hon tokig. Hur länge kan era bebisar vara på mage? Tips!

2018-09-20
SandraJons
SandraJons
Bebis på 11 månader

Hej! Har du prövat att ha en kudde under bröstet/magen på bebisen? Det gillade åtminstone vår, så han blev lite mera upphöjd! :) Sen roliga och intressanta prylar framför, som tidigare nämnts! I början låg jag med, så han alltid såg mig! Nu ligger han bara på magen, helst under natten också!😂

2018-09-20
Mimmeey
Mimmeey
Barn på 1 år och 10 månader

Har ni några leksaker på golvet? Kan vara värt att ha lite nya/andra än hon har annars så att det blir spännande, kanske en petflaska med ris i som låter kul om man petar till den t.ex. Vi har en lite tjockare matta där vi kört magträning i början så att det ska vara bekvämt. Även om det inte är samma sak att ha henne på bröstet om ni sitter typ i soffan så ger ju också det lite träning om hon verkligen vägrar golvet (eller låta henne ligga på mage på soffan och sitta bredvid). Min bebis är också fem månader, hon är på mage typ halva sin vakna tid (hon har precis börjat krypa) . Men de gillar ju olika grejer, helt enkelt!

2018-09-20
Vega
Vega

Hej Vega! Hon är fem månader. 😊

2018-09-20
SandraJons
SandraJons
Bebis på 11 månader

Hur gammal är bebisen?

2018-09-20
Vega
Vega
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...