App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

15 månaders bebis som vaknar och skriker hela tiden

Har en pojke på 15 månader. Hans sömn har alltid varit bra. Sover hela nätter och somnar lätt på kvällen. Men nu de senaste 2 veckorna så är han jätte svår somnad och när han väl somnar kan han sova 10 minuter och sen vakna och bara skrika och gnälla. Vissa kvällar vägrar han somna om och vissa kvällar somnar han om och sover 10 min sen skriker igen och så håller det på någon timme.. Någon som har varit med om samma som har några tips? Försökt med de mesta men han är svår.

2018-09-19
Barn på 2 år och 8 månader

Hej!
Vi har en son på 13 mån som sover katastrofalt dåligt sedan 3-4 veckor och innan det uppvak 1-3 ggr/natt. Vad detta beror på tror vi är tänder som han är sen med att få men också separationsångest som är vanligt vid den här åldern. Närhet kan hjälpa er bebis och sova bättre. Ligg jämte spjälsängen eller samsov om det fungerar för att se om det hjälper något. Vi ger välling 1ggn på natten för att få sova liite iallafall. Sover er bebis i samma rum eller eget? Det kan också ha betydelse.

2018-09-20
Jennica_
Jennica_

Har inget råd egentligen ville bara säga att jag har det likadant just nu så du är inte ensam.

2018-09-20
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Hur har ni det med sovstunder under dagen? Kanske är han inte tillräckligt trött och kommer därför inte till ro med sömnen. Då kan det ju vara värt att justera dagens sovstunder. Vår kille sov somnade gott när vi drog ner på eftermiddagsluren en kvart. För honom behövdes inte så mycket :)

2018-09-19
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...