App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Någon mer med Takykardi under graviditet och förlossning?

Finns det nån mer här som har eller haft Takykardi under graviditeten och hur påverkade det er? Fick diagnosen i vecka 9 men har sökt för problemet långt innan jag blev gravid men alla EKG har varit jättebra. Gick det över efter förlossningen eller stannade det kvar? Gjordes det nån utredning eller så för att ta reda på varför? Hur gick förlossningen till? Jag är rädd att det ska bli farligt och kanske få kejsarsnitt! Jag har inget emot kejsarsnitt, är det säkrast och bäst för mig och bebis så okej, men skulle så gärna vilja föda vaginalt... Nån med erfarenhet??

2018-09-17
Hallonputte
Hallonputte
Bebis på 15 månader

Jag har en hjärtsjukdom i botten som ger takykardier och detta förvärrades såklart när jag inte fick äta min medicin som vanligt. Dottern i magen märkte inte av något vad vi kunde se men jag blev sjukskriven från v 35 pga detta.

2018-09-20
rebeckahs
rebeckahs
Barn på 1 år och 7 månader

Min dotter hade takykardi i magen. Hon fick det i vecka 29, men då fick jag äta digoxin och tambokor fram till förlossningen. Direkt när hon var ute så blev hon friskförklarad, hoppas det blir samma för dig. Att det bara är under graviditeten som du har det.

2018-09-20
JJsson
JJsson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...