App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Extremt skrikig bebis! Vad gör man? Provat allt

Gud detta är så jobbigt, min lilla skriker, skriker o skriker sig röd hurlängesonhelst många dagar i veckan. Provar allt, hålla henne nära, trösta, ge bröst (kommer dock ej så mkt mjölk) så kompletterar med flaska. Ger henne mat så fort jag märker hon blir hungrig. Har tömt hennes mage på gaser med sån pysventil som funkar men idag t.ex funkade INGET! Hon batära gallskriker! Hon hsr även små små röda prickar ser ut som små värmeutslag vid halsen. Kan de röra sig om någon mjölkallgergi eller nåt? Jag har ingen aning vill bara att hon ska må bra :( mår extremt dåligt av detta

2018-09-15
RoseIsland
RoseIsland
Barn på 1 år och 6 månader

jag har 2 barn med mjölkprotein-allergi. har fått kämpa för att få diagnosen på båda, äldsta barnet var helt otröstlig och kräktes mycket, andra hade problem med avföringen. om du ammar kan du lätt själv utesluta alla mjölkprodukter, ger du ersättning finns de mjölkfria alternativ, jag har några burka över om du vill prova!

2018-09-18
Janniehan
Janniehan

Vår bebis har skrikit minst 6-8h om dagen tills häromdan när vi bytte till mjölkfri ersättning. Vi hoppas det håller i sig, man blir totalt tokig av skrik. Vi testade olika modersmjölksersättning innan dess och laktulos. Nu kan hon sova iaf nån stund om dagen och känns mycket mera nöjd. Vi hörde med bvc och testade olika saker för att se vad som hjälpte. Om de nu e allerigi/känslighet eller bara blir bättre utan mjölkprotein så va det skrik, sömnlöshet, förstoppning som det märktes på, inga utslag. Hoppas det löser sig för er!

2018-09-17
Kakan2121
Kakan2121

Janniehan: Jag misstänker de med! Har du ngt barn som varit det?

2018-09-17
RoseIsland
RoseIsland
Barn på 1 år och 6 månader

Ayolo4life: Hjälpte de att trösta o de som du gjorde? Har lillan i selen nu just nu är hon lugn men hon skriker annars fkera timnar om dagen börjar tappa kraft :( ska prata med bvc imorgon. De sa att utdlagen är för att bygga upp ny hudbarriär men jag tror fasen de är nåt annat alltså :/ men hon skriker hela tiden tycler de är hemskt både för henne mest o för mig som tappar energi. Hoppas man kan testa annan ersättning ska höra vad de säger...

2018-09-17
RoseIsland
RoseIsland
Barn på 1 år och 6 månader

låter som mjölkprotein-allergi, prata med BVC om de!

2018-09-17
Janniehan
Janniehan

Kolik kanske? Då ska det vara att hon verkligen är otröstlig och att inget fungerar, jag hade/har samma problem med min kille. Vi använder miniform som funkar sådär, även sempers magdroppar som jag inte märker nån skillnad, vi använder pysventil, massage, trycker upp benen, vaggar osv osv...Jag började med att utesluta alla mjölkprodukter i 2v och då är dt mjölkproteinet som även finns i massa anda produkter också. Bvc sa att dt är de första man får göra i kolik utredning, nu fick vi remiss till akupunktur, har gått 2ggr och han har inte skrikit på 4 dagar, ska gå minst 2ggr till. Prata med BVc och berätta, jag förstår dig, min kille håller fortf på att gnälla väldigt mkt av magknipen och sover dåligt trots att själva skriken är borta.. man tycker ju synd om dom stackarna.

2018-09-17
Ayolo4life
Ayolo4life
Barn på 1 år och 7 månader

Alexandrajohansson: Åh vart köper man den? 💕

2018-09-16
RoseIsland
RoseIsland
Barn på 1 år och 6 månader

Prova bifibaby , är som miniform fast du ger 1 gång om dagen istället för innan varje måltid 👍🏻

2018-09-16
Alexandraeejohansson
Alexandraeejohansson

Eemmmyy: Kan man använda minifom droppar länge? Ellet är de begränsad tid på dem? Ska prova det

2018-09-15
RoseIsland
RoseIsland
Barn på 1 år och 6 månader

Vår som skrek hela eftermiddagarna tills att han somnade på kvällen den första tiden men det hjälpte oss att byta till vattenbaserade D-droppar och minifom-droppar innan varje måltid. Nu är han en glad och nöjd snart 7månaders bebis. Håll ut, jag vet att det är tufft men det blir bättre! Kontakta er BVC på måndag och se vad de säger :)

2018-09-15
Eeemmmmyyy
Eeemmmmyyy

Vad jobbigt :(. Finns vad jag vet inga vetenskapliga belägg för det, men vissa tycker att det fungerar att byta D-droppar. Vad säger BVC? Ring dem! Begär en extra tid för att prata om detta, så kan ni utesluta allergier/sjukdomar. Min första bebis var en skrikis, kunde skrika sex timmar i sträck och inget funkade tyvärr. Det gick över till slut. Har du en partner? Familjemedlemmar i närheten? Viktigt att få avlastning när den lilla bara skriker, jag vet hur hur dåligt man mår och vilken panik man kan få.

2018-09-15
Vega
Vega

vänd dig till bvc på måndag!

2018-09-15
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...