App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vecka 6 symptom

Jag plussade igår och enligt clearblue är jag i v 6 (5+4) Grejen är att jag har sen tre månader tillbaka haft förljande symptom: Svullna fötter, svullen mage, yrsel, sett stjärnor, huvudvärk, illamående, hjärtklappning varje morgon, mens värk och vart nära på att svimma flera gånger, ömma svullna bröst. Jag har ätit minipiller framtills igår då plusset kom Har gjort grav test flera ggr under denna tre månaders period men alla har varit ” negativa” om jag kollat riktgt noga i rätt vinkel och ljus har man kanske kunnat urskilja ett svagt svagt grått streck som jag antagit är spökstreck.. ibland dem senaste två veckorna när jag legat på rygg har jag kunnat se som en svepning inifrån magen som om en liten hand sträcker sig och drar över insidan av magen. Har jag gått och blivit tokig?!

2018-09-13
Johannawbrosa
Johannawbrosa
Bebis på 10 månader

Då har jag förhoppningsvis inte blivit tokig i alla fall!
Jag väntar på att bm ska ringa upp i eftermiddag så får vi se vad dem säger

2018-09-13
Johannawbrosa
Johannawbrosa

Jag är nästan i samma situation. Har haft extremt svagt positivt länge. Antingen är jag i v8 utan ett riktigt positivt eller i v 4.

Man kan ju ha lågt hormon så det inte ger utslag. Jag har ringt bm och ska få göra ett tidigt ultraljud för att bedömma ålder på fostret. Tycker du ska göra detsamma.

Chansen finns om än liten att du är i v10-12

2018-09-13
viva91
viva91
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...