App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

vad sover ni i?

Min lilla dotter på ett par veckor ammar fler gånger per natt och jag har sovit i en seamlesstopp för att enkelt kunna få fram bröstet till henne. när jag ammar läcker det andra bröstet en hel del mjölk så måste även ha inlägg i. Hur gör ni andra?

2018-09-12
ClaraC
ClaraC
Barn på 1 år och 6 månader

Sover i trosor som vanligt och lägger en handduk (en sån liten från IKEA) över bröstet som inte ammas när jag ammar. Sover även med skyddslakan under överkroppen, dels pga läckage men även pga att dottern ligger där o sover för det mesta och ibland läcker ju blöjan.

2018-09-14
Toxxiqo
Toxxiqo
Gravid i vecka 26

I början sov jag i amningslinne eller amningsBH med inlägg eftersom det läckte så förskräckligt 😬 men sen fick jag skav av att alltid ha kläder på mig med sömmar och grejer, så då började jag sova naken (som jag alltid gjort tidigare) men med en mjuk handduk runt/över brösten som var tvättad i parfymfritt 🙌🏼 det sög upp läckage bra, lät huden andas och det var enkelt att dra fram bröstet på natten 👍🏼 nu när jag inte ammar på natten längre så har vi använt handduken som snuttefilt om sonen är svårsövd.. den är ju välpreppad med både bröstmjölk och min doft (har dock tvättat den under tiden men på sista tiden blev det väldigt mycket mer sällan) 😅

2018-09-12
MammaKotte
MammaKotte

Bara amningslinne :)

2018-09-12
Lollisossan
Lollisossan

Finns en superbra nätbh på Apoteket som jag hade på natten.

2018-09-12
mammaeh
mammaeh

Sover i amningslinne, kan inte sova i amningsbh för de ena bröstet brukar trilla ut och när mjölken brukar rinna till blir det helt blött i sängen.

2018-09-12
batgirl
batgirl

Sover i amnings-BH. Eventuellt ett löst sittande linne ovanpå om jag skulle frysa. Behöver också ha inlägg för att det inte ska läcka.

2018-09-12
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...