App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

1 åring med halsont

Hej! Har en liten kille här hemma som snart fyller 1. Han har väldigt ont i halsen och har haft det sen i torsdags. Feber har han haft till och från. Var på barnakuten i torsdags då han var helt hysterisk. De hittade ingenting då. Men jag har senare märkt att det är halsont. Svårt att svälja men ör inte snorig eller hostig. De sa att sålänge han får i sig vätska samt alvedon/Ipren sp blir de bra. Det är bara så att jag tycker han får i sig sp lite vätska. Har provat olika saker stt ge och piggelin har fungerat litegrann, har smält det och blandat med lite vätskeersättning. Men han har typ druckit 3 glassar totalt idag. Kissar gör han men inte mycket. Brukar annars kissa sjukt mycket i jämförelse. De sa att sålänge han kissar så är de ingen fara men sa ingen specifik mängd eller så. Blir så nojig. Fått i han lite yoghurt nu pä kvällskvisten också men de va inte mycket. Någon varit i liknade situation ?

2018-09-08
Hyrkes
Hyrkes
nyfödd bebis

Så länge kan får i sig vätska, kissar och allmäntillstånd är relativt piggt så bör det inte vara någon fara. Ge honom det han vill äta och dricka, bara han får i sig. När han börjar bli bättre så kommer han äta upp sig. Det gjorde iaf mitt barn när han var liten. Satt med tesked varje timme för att han skulle få i sig. Men då hade han visserligen magsjuka och inte halsont.

2018-09-09
Elavela87
Elavela87
Barn på 1 år och 8 månader

Så länge han kissar så är det lugnt. När mina barn e sjuka och vägrar dricka ger jag dom vätska genom en doseringsspruta, typ vätskeersättning. Åk till vc och ta ett halsflusstest. lycka till😉

2018-09-08
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...