App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

CP, ataxi - någon?

Någon här som har ett barn som har någon form utav CP-skada eller ataxi? Skulle vara skönt att prata med andra i liknande situation.

2018-09-06
Vickan93
Vickan93
Bebis på 14 månader

Nej han har inte fått en diagnos ännu. Dom vill vänta och se...han är 2 år nu och går inte än och är nog ett tag kvar innan han kommer kunna det också. Dock är han väldigt med i övrigt. Jobbigt att inte ha någon i ens närhet som förstår ens oro och alltid viftar bort det när man försöker prata om det.

2018-11-06
Vickan93
Vickan93
Bebis på 14 månader

Hej! Jag bollar gärna tankar och verklighet! Min son föddes 25 juni 2017 1,5 månad tidigt på grund av syrebrist och fick en grov hjärnskada på motoriska delen. Vi går på täta kontroller men läkarna ser ingenting! De vill ta ny röntgen för de är väldigt förvånade över att han inte fått några men än! Och de vet inte heller om det kommer bli något. Min son går och är med i utvecklingen precis där han ska vara. Men man vet ju sldrig med tanke på stt skador fanns! Har ditt barn fått på papper CP? Hur då? Vad säger läkarna? :)

2018-11-06
Liinnea92
Liinnea92

Hej! Lite sent svar kanske.
Jag fick en dotter 1 mars 2018 som fick en väldigt tuff start i livet, har fått en hjätrnskada som resulterade till en CP skada.
Om du vill så kan du följa oss på Instagram där jag skriver om våran vardag även skriva till mig där ifall du vill prata.
Instagram : alicekrigarprinsessan

2018-10-07
NaathaliieJ
NaathaliieJ
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...