App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

V. 19, knappt mage + oro

Jag har precis gått in i v. 19 men känner att jag har knappt ingen mage som syns, var mer svullen för nån vecka sen men nu är magen nästan densamma som innan jag vart gravid vilket oroar mig. Har känt ett par ryckningar/bubblor som jag antar är bebben men det känns som att det lika gärna kunde vara en muskelryckning eller gas. Jag vet att det antagligen inte är så ovanligt att man inte har mage/känner bebben men jag kan inte hjälpa att jag nojar hela tiden, HUR kan jag lugna mig??

2018-09-06
Ms_Hartwick
Ms_Hartwick
Bebis på 14 månader

Känner precis samma.. men har ultraljud på tisdag som jag både är sååå taggad på, men också sjukt nervös... du borde ju också ha det nu? Då får du bekräftat att allt är bra snart iallafall. Och har du redan haft det precis och allt såg bra ut så behöver du ju inte vara orolig :)

2018-09-09
Maian
Maian
Bebis på 13 månader

Har en vän som det inte syntes på alls, hon åkte in till akuten för magsmärtor och en stund senare födde hon en dotter. :)

2018-09-08
Bebis på 11 månader

Det har med hur man bär barnet och hur livmodern ligger och hur barnet ligger, har dock aldrig sett någon som har bf snart och ingen mage men alla är olika. Själv har jag alltid haft liten mage både med första, andra, tredje och nu fjärde.. man säger att magen blir större för varje gång man är gravid men det stämmer inte på mig.. förra gången fick vi springa på tillväxtultraljud p g a jag hade mindre mage och jag har iofs fött normala barn men det är ärfligt också..

2018-09-08
flingan32
flingan32

Alla är olika och växer olika. Min mage började inte synas förrän v 28! Har sett dom som har typ 1 dag kvar till BF och inte har mage alls så du kan vara lugn.

2018-09-06
Bebis på 16 månader

På mig började magen synas litegrann efter v20. Hade känt "bubblor" ett par veckor innan det.

2018-09-06
Hannahanbe
Hannahanbe
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...