App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tips allt från gravidtips, måsten att köpa och gratis grejer

Är 27 i 4+2 och uppskattar era personliga bästa tips gällande vad som helst runt graviditet, bebis, ekonomi, på lång sikt-tips :)

2018-09-04
Margauxbfmaj
Margauxbfmaj
Bebis på 8 månader

På Babypaket.com finns många olika boxar man kan få gratis av olika apotek, blöjföretag osv. Vissa kostar pengar men några är också gratis bara man anmäler sig :)

2019-10-13
Elinelin12
Elinelin12
Gravid i vecka 28

Vårat bästa köp är babywatch (hur d nu stavas) super när bebis sover o vi kollar tv iaf på kvällarna. Även dagtid när man grejar med annat. Babygymmet är oxå super så bebis kan ligga o leka medans man själv äter o så

2018-09-06
sallstrom86
sallstrom86
Barn på 2 år och 3 månader

Hej! Babynest, filtar, babysitter och ett plastat skötunderlägg har varit det bästa för vår bebis. Tips till dig är ju att ha lite lösare kläder hemma, xylocain, större bindor och stora trosor till första tiden.

2018-09-06
thereseborg
thereseborg
Barn på 2 år och 6 månader

Babygym var överflödigt för oss. Inget våra barn gillade. Vi har skötbädd och med filtar istället för engångsunderlägg. Babysittern från babybjörn är oumbärlig för våra gillade att gunga men aldrig utan uppsikt.mest oumbärliga, bindor i storlek större direkt efter förlossningen och värmekudde. Amningskudde är också skönt att sova på. Bedside crib var onödigt för oss då våra sovit mellan oss. Medela bröstpump, bärbar uppladningsbar och tillbehör till denna. Använt den till alla barnen och är väldigt användbart om man vill amma.

2018-09-06
flingan32
flingan32
Bebis på 5 månader

Fyll frysen med matlådor för efter förlossningen är ingen direkt piggpå att laga mat😂

2018-09-06
8kee6
8kee6
Gravid i vecka 40

Bli medlem på libero och Pampers så får du rabatthäften på blöjor i brevlådan lite då och då :) dom uppskattas av oss!

2018-09-06
Jacquelinelo
Jacquelinelo

Dom bästa köpen vi gjorde och som jag nu i efterhand känner att jag inte hade klarat mig utan är dessa: Babynest (den kunde han sova i när han sov i sin spjälsäng, mellan oss i våran säng, på soffan och när vi var iväg och skulle sova över hos familjemedlemmar. Babygymmet var grymt i början då jag kunde få lite egentid att städa mm medan bebis låg och hade hur kul som helst där under. (Vi hade ett från skiphop som hade en spegel som han kunde ligga hur länge som helst under och bara titta och skratta och prata med sig själv med. Sängmobil, även där kunde han ligga och titta och skratt hur länge som helst under någon månads period. Amningskudden, inte under bebis men under min arm som stöd. Underbar från doomo. Massa filtar, varma/svalare beroende på när bebis är beräknad. Skötbord eller eventuellt skötbädd på tvättmaskinen om det är brist på plats. Babysitter! Vi hade den höj och sänkbara från skiphop så den använde han upp till 8 månaders ålder.

2018-09-06
Jacquelinelo
Jacquelinelo
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...