App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Missnöjd

Min son på 8 veckor ogillar att åka vagn, bil och bärsele när han är vaken, han bara Skriker. Nån med bra knep på hur man kan få honom att uppskatta det? Kanske byta till ergonomisk sittdel i vagnen med babynest då han inte gillar att ligga ner när han är vaken? Eller är han för liten?

2018-09-03
Alexandraeejohansson
Alexandraeejohansson
Bebis på 6 månader

Ursäkta off topic, men inte ett så litet barn framåtvänt väl? Rekommendationen från ntf är bakåtvänt till 5 års ålder och gärna längre.

2018-10-14
CarroBarr
CarroBarr

Min bebis hatade bilbarnstol. Jag kom på sen att hon blev åksjuk. Hon kräktes alltid när v körde längre sträka.
Det blev lite böttre bär hon fick sitta framåt. Men då Tyckte hon inte om belte. Det är lite lugnare nu när hon är 18 m. Men det är inte hennes favorit att åka bil!

2018-09-13
ahooshokraei
ahooshokraei

Har du provat bärsjal? Funkade för min lilla när hon var inne i en sån period..
Köp en begagnad och testa! Kostar inte många kronor, lite småkrångligt atr knyta, men finns bra filmer på Youtube som visar:-)

2018-09-07
Tildelisa
Tildelisa
Barn på 2 år och 6 månader

Vad använder ni för bärsele?

2018-09-05
milia91
milia91

Men ergonomiska liggdelen eller sittdelen menar du? Hänger inte med...kan inte tänka mig att sittdelen kan vara bra för en 8v bäbis, men om BVC sagt så o du upplever att det funkar, så kör 👍 Dock finns mycket kritik till ergonomisk sittdel av bla sjukgymnaster/fysioterapeuter, nåt med ryggen osv, men jag är ju ingen expert i ämnet ☺️

2018-09-05
Lily1988
Lily1988

Frågade på BVC om ergonomiska liggdelen, var ingen fara!

2018-09-05
Alexandraeejohansson
Alexandraeejohansson

Tror inte att du ska ha honom i den ergonomiska sittdelen ännu. Bättre att fixa så han har mer att titta på när han ligger i vagnen. Om det är bra väder så kan du ha suffletten så att han ser ut mer.

2018-09-05
missmadde
missmadde

Har haft babynest i vagnen och de fungerade inte heller. Nappen tar han knappt heller 👎🏻 provade med ergonomisk sittdel och ett täcke och han blev hur nöjd som helst , men ska kolla med BVC så de inte är för tidigt för honom att sitt/ ligga i den.

2018-09-05
Alexandraeejohansson
Alexandraeejohansson

Jag tog barntäcket och gjorde en egen babynest i liggvagnen. Det uppskattade min lilleman på 8 veckor. Har du prövat napp?

2018-09-04
Elavela87
Elavela87
Barn på 1 år och 8 månader

Våran dotter hade en period då hon inte ville ligga i vagnen, så det kanske går över. Annars är mitt tips att se till att göra det precis efter att han ätit, då är iaf våran nöjd med vad som helst en stund, och att gå en kort runda där det finns mycket att se ovanför sig (t.ex. träd). Sen la vi i babynestet för att hon skulle ligga bättre också, hon försvann ju i vagnen de första veckorna.

2018-09-04
Toxxiqo
Toxxiqo
Gravid i vecka 26

Mina barn var likadana och dom vande sig efter ett tag. Man måste "bara" orka genomlida lite skrik 😥 Efter ett par veckor så har mina flickor älskat vagnen men det är inte lätt att gå ut och gå med ett barn som är ledset så klart. Jag tyckte att det var jättejobbigt så min man har varit ute med vagnen smp turer tills dom vant sig.

2018-09-03
JosefineRoos
JosefineRoos
Barn på 2 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...