App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Jag behöver närhet

Hej! Jag är så trött, ledsen och sårad över min man. Jag gör allt för 4 barn(5med mannen) och min man, men får bara skit för det, så här såg min torsdag ut:6 på morgonen upp med 2 små minstingen 7 år trilskas blir sen till jobbet, jobbar till 3,hämtar barn, handlar, fixar mat, tvättar, ordnar matlådor, läxor, lägger fram kläder till nästa dag, duschar dom små, 16 åringen vill ha en moped på blocket jag fixar det med, vad gör mannen? Sitter framför tvn, när man sen vill ha lite kel när man ska sova så säger han att man kräver för mycket av han att man är som iglar på varandra, hur i helvete kan jag vara de efter allt jag gjort under dagen. Jag kan göra räkmackor och köpa öl en fredag, får man tack, nä, han tar allt förgivet, jag har sagt till honom att jag funderar på en älskare, jag får ju inte den bekräftelsen jag vill ha av honom, vad tycker ni, begär jag för mycket?

2018-08-31
Soldiana
Soldiana

Sluta göra alla saker i en vecka så får din man se hur d e! När du kommer hem från jobbet lägg dig på soffan. När ungarna kommer o vill ha hjälp/mat säg då bara att dem får gå te pappa d e ju lika mycket hans ansvar att fixa mat o läxor som du. Skit i städa o tvätta oxå. Se hur man regerar då! Så hade iaf ja gjort

2018-12-05
sallstrom86
sallstrom86
Barn på 2 år

Mansbebis syndromet kallar ja det för. Är till viss del lika här hemma och hör har det varit så sen vi träffades .. känns som man ger allt och får inget tillbaka.. samtidigt blir ja så arg på mej själv varför vill ja ha närhet av nån som beter sig Så? Ja bestämmer mej för att sluta bry mej och vips är ja tillbaka igen. Vi har en bebis ihop och ja vill inte ge upp för hans skull . Ja tror på de där att snart kanske de vänder han kanske inser . Ja vet att ja är dum som tänker så men . Att de lätta är " du skulle må bättre själv " men det är inte så lätt allt är ju uppbyggt på dehär.

2018-12-05
Loviatar88
Loviatar88
Bebis på 17 månader

Ja jag tycker oxå att du ska prata riktigt med honom, i alla fall försöka. Säg precis som du känner. Va helt ärlig! Och de där om att skaffa en älskare. Tror aldrig han menar de innerst inne, bara du är ärlig. Nä aldrig! Och tycker han det verkligen är ok, då tycker jag verkligen du ska lämna och hitta någon som uppskattar dig och barnen. Vill han inte tillbringa tid med barnen. Han missar ju allt om han inte är delaktig.

2018-09-02
Mars2017
Mars2017

Om han dessutom går med på att du skaffar en älskare så är det nåt som inte alls är som det ska. Ta ett ordenligt snack med honom och tvinga honom att känna efter ordentligt om han verkligen älskar dig ens (det låter inte som det på din beskrivning).

2018-09-02
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader

Vill inte din man hjälpa dig eller får han inte? Kan det vara så att han känner sig bortglömd iom att du gör allt, fixar läxor, lagar mat osv? Nu menar jag inte att du ska göra mer för han, utan ge han mera ansvar, tänk på dig själv - t.ex. nu får du laga mat idag älskling, jag går på ett gympass. Förstår att du vill bästa för din familj men ni är ju flera i familjen du behöver inte ta hand om allt och alla själv.
Sen är att ärligt prata med varandra, utan anklagelser och verkligen lyssna är nog det bästa som någon har uppfunnit.

2018-09-01
Alionken
Alionken

Jag känner tyvärr igen delar av det där... jag gör också mycket av det vardagliga men inte så mkt som du och när jag är ”klar” på kvällen och bara vill få koppla av i soffan och vara nära har han antingen halvsomnat eller tror det är en sexinvit. Jag orkar inte mkt efter en hel dag men tycker närheten är viktig utan krav på ngt annat...

2018-08-31
Hanna_G
Hanna_G

Men vafan! Nä det där förtjänar inte du inte😳 Hade nog skiljt mig tillslut om det ändå är du som sköter allt i hemmet och får inte heller någon närhet! Hoppas det löser sig för dig🤗

2018-08-31
Bebis på 15 månader

Varför gör du allt? Antar att din man tar dig för givet! Låter som du redan är själv med barn så jag tror du hade vart lyckligare utan din man! Stå på dig,du kan ändra på detta! Hejja dig💕

2018-08-31
8kee6
8kee6

Bara att jag skulle berätta det för honom, så jag inte ljög, så var han med på det!! Är precis som att han redan sysslar med sånt ju.

2018-08-31
Soldiana
Soldiana

Vad sa han när du talade om att du funderar på en älskare?

2018-08-31
therese92persson
therese92persson

Tycker absolut inte du begär mycket! Alla behöver få känna närhet och kärlek från sin partner.

2018-08-31
Nåree
Nåree
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...