App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Laktulos/ något annat tips?

Min son är 5v, äter laktulos och gjort i en vecka. Hans dos har höjts till 3mlx2 . Han blir mycket mer orolig i magen, vilket dom blir. Superjobbigt! Det har iaf inte gett några vidare resultat & vi är trötta på att han får ondare i magen & inget resultat. Någon som fått testa något annat? Som fungerat bättre och inte ger så mycket gaser? Nästa steg ska vi testa annat ersättning. Han får endast ersättning. Någon som haft likande problem?

2018-08-29
CT33
CT33
Gravid

Har verkligen testat allt.🥺 vi har bytt ersättning 3ggr nu. Men den som faktiskt funkade noglunda var NAN HA men han bajsar inte än heller men inte lika skrikig. (Ger även lakutolos) i maten men de ända de gör är att han fiser mer tycker jag. Mes smör funkade typ en gång sen hjälpe inte de heller. Termometer i rumpan ska funka de hjälpte oss iaf 10-20ggr men nu får vi ge mixeolax för de kommer inte ut annars o de hjälper alltid så är de riktigt jobbigt så är de mitt bästa tips🥺

2021-05-13
Lollan678
Lollan678
Barn på 1 år och 9 månader

Har haft samma problem med ersättning, gav nan innan, nu Semper lemolac sensipro. Kontrollmät flaskorna, det visade vi hade för mycket pulver i. Man kan inte tro det stämmer men lite lite för mycket pulver ger förstoppning direkt, eller iaf i vårt fall. Vi kom på det när vi bytte till tetra å det blev bättre. Semper funkar än så länge bättre.

2018-08-30
Kakan2121
Kakan2121

har du provat att ge lite messmör, funkade väldigt bra för oss

2018-08-29
CiNagel
CiNagel
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...