App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Lågt liggande moderkaka

Va på undersökning här om dagen pga kramper i magen, är gravid i v.24+1. De gjorde ett ultraljud & upptäckte då att min moderkaka ligger långt ner och just nu täcker vägen ut för bebis & att hon även ligger med rumpan ned. Är jätte orolig och mår dåligt över detta efter att fått information om vad som kan hända om moderkakan inte förflyttas uppåt.. är det någon mer som varit med om detta? Har eran moderkaka förflyttats?

2018-08-29
Bebis på 15 månader

Som tidigare skrivit så hade jag med moderkakan utvägen med första på RUL. Fick ett nytt ul senare i graviditeten (minns inte vilken v) och då hade den flyttat sig.

2018-08-31
Gravid i vecka 25

Tack så mycket för era svar. Känner mig lite lugnare nu och ska till BM i morgon också för kontroll🙏

2018-08-30
Bebis på 15 månader

Hejsan, imorgon fyller min lillstumpa 1 år. Förra året när vi var på ul så var min moderkaka låbgt ner. Fick gara tillbaka v 32 på bytt ul och då hade moderkakan flyttat sig uppåt och jag kunde föda som vanligt. Det är tyldigen jättevanligt att det är så. Jag hoppas det går till sig för dig med! Bäbisen hinner nog ockaå vända tillbaka sg ska du se. Dom har fortfarande ganska gott om plats därinne ❤️

2018-08-30
Amidbjer
Amidbjer
Barn på 2 år och 6 månader

Jag hade så med tredje barnet, mem dem flyttade på sig tillräckligt för att jag kunde föda vaginalt.

2018-08-29
flingan32
flingan32

Med min första så låg moderkakan ivägen på mitt RUL så i det läget hade jag inte kunnat föda vaginalt. Men den flyttade på sig i god til och jag kunde föda henne vaginalt utan problem 😊

2018-08-29
JosefineRoos
JosefineRoos
Barn på 2 år och 2 månader

Med min andra så låg moderkakan ca 1cm från "vägen ut" men det flyttade sig tack o lov uppåt i takt med att livmodern växte.

2018-08-29
LindaAE
LindaAE
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...