App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid utan större symptom?

Hej! Har plussat första gången i mitt liv. Gjort 2 st rsfu test, BIM+16, lite molande i livmodern typ som att den är svullen, hade även pyyyyttteliten blodblandad flytning. Har haft några morgonar med illamående, men alla mina små symptomer har typ försvunnit? Är enligt preglifeappen i v.7 (6+5) idag. Har t.ex inte haft nått ont i brösten osv som alla andra pratar om. Bör jag vara orolig? Någon annan gravid som haft enstaka små symptom, typ obefintliga? Ska till MVC 4/9-18 men är typ rädd att jagbinte är preggo? MVH orolig tjej som ville haft barn typ i förrgår.

2018-08-25
Bebis på 11 månader

Allt är väldigt individuellt! Har haft väldigt mycket illamående med tjejerna men mått otroligt bra med killarna är inne på fjärde barnet nu, beräknat till december.

2018-08-26
flingan32
flingan32

Grattis till graviditeten! Tror det är väldigt inbividuellt var man upplever. Jag hade knappt några syntom fram till ca v. 12 då jag blev super trött vid fem på eftermddagen och humöret började bölja mer upp och ner. Brösten började ömma mot slutet av andra trimesten. Lycka till ❤

2018-08-26

Jag hade precis samma som du! Molvärk i livmodern (nästan som mensvärk), en liten brun flytning (sköra blodkärl när livmodern växer) och sen inget mer. Inget illamående, ont i brösten eller annat knasigt. Så det är fullt normalt! :)

2018-08-26
rebeckahs
rebeckahs
Barn på 1 år och 7 månader

Mådde också sjukt bra men i vecka 8 kom allt som ett brev på posten! så det kan verkligen bara gå en dag från att må superbra för att nästa dag må som en påse bajs! grattis till graviditeten

2018-08-26
8kee6
8kee6

Det är fullt normalt. När jag var gravid med dottern så märkte jag inte ens att jag var gravid förrän vecka + 10. (Hade haft missfall månaden innan jag blev gravid på nytt och tänkte därför att alla "symptom" var pga missfallet). Första symptom i vecka 10 var att jag blev lätt åksjuk av att åka bil. Samt att jag blev äcklad av viss sorts mat.

2018-08-26
Okonkret
Okonkret

Det är samma för mig. Är gravid i v 12 ( 11 + 2 ) sen plussade på stickan har jag knappt haft några symtom och så har de fortsatt hela tiden. Har också en orolig men också folk som sagt att det kan vara så, alla graviditeter är olika och man ska inte jämföra med andra. Nu ska jag på UL den 4/9 så håller alla tummar & tår för att de ska vara ett levande foster ❤️

2018-08-26
Lexus999
Lexus999

Det enda jag haft i början av mina graviditeter är frånvarande mens. Det behöver inte vara mer än så. Grattis och Lycka till!

2018-08-25
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...