App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Något slajmigt gult kom ut. Är det slemproppen?

Nu börjar de hända grejer här, börjar känna lite stress. Igårkväll hade jag enormt ont i ryggen i mellandelen strålade och hjorde jätteont så gick och la mig. Nu precis när jag skulle på toa kände jag på baksidan att de var vått o något satt fast där, när jag torkar bort de är de som gult slajm?? Som kom ut därnere. Är det slemproppen eller? Gjorde inte ont eller så. Men är det på G? Just nu har jag inga smärtor. Är i v.40 (39+3)

2018-08-24
RoseIsland
RoseIsland
Barn på 1 år och 6 månader

Låter som slemproppen. När min släppte var det en stor, inte bara lite grann. Är det lite kan den släppa och återbildas flera gånger som någon skrev, innan det drar igång tyvärr. Har hört vissa vars propp släppt 2 veckor innan det väl var dags.

2018-08-25
Jenn88kba
Jenn88kba

hur går d? 😁

2018-08-25
8kee6
8kee6

Låter som slemproppen.. på Google kan man se bilder om man vågar 😂 slemproppen kan dock återbildas och släppa flera gånger, så det behöver inte vara ett tecken ✨ för mig gick slemproppen en gång innan den gick igen (då med blodstrimmor i) några timmar innan vattnet gick

2018-08-24
MammaKotte
MammaKotte

Min slempropp kom ut samma stund som värkarna startade! Den var genomskinlig med blodstrimmor i och fortsatte komma i väldigt många timmar😋Lycka till om det är på G😎❤️👍

2018-08-24
8kee6
8kee6

Lite av min slempropp lossna en vecka innan jag födde då var det som kletigt gult när jag torka mig. Sen 2 dagar innan förlossningen starta då släppte hela proppen ursäkta språket men det var som en stor snorloska i toan jättemycket slem. Så det är säkert på g.

Men tyvärr kan slemproppen lossna närsomhelst utan att det är tecken på att förlossningen snart startar.

2018-08-24
viva91
viva91
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...