App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kroppen visar inga tecken pp att vilja förda.

Hej. Jag och min sambo väntar barn, bf har passerat och vi är nu 40+5. Hon va på kontroll igår ons och kroppen visade inga tecken på att vår redo för att föda. Livmodertappen har inte sjunkit ihop något eller mjuknat. Dom försökte med en hinnsvepning men lyckades inte pga att det va för trångt. Nu undrar jag om det finns någon här som har varit med om samma symtom? Kan det vända på några dagar eller tar det lång tid för kroppen att förbereda sig? Ingånsättning är planerat till 1/9.

2018-08-23
Gammelsmurfen1
Gammelsmurfen1
Barn på 1 år och 7 månader

Jag gick över 16 dagar med min första dotter. Bland de värTa jag va me om haha, dagen jag skulle sättas igång började värkarna komma av sig sj

2018-08-23
batgirl
batgirl

Grattis till bäbis!
Det kan sätta igång när som helst 😊

Något som sägs hjälpa är "må-bra" hormonet oxytocin. Att man tar det lugnt, inte stressar, närhet, massage (tex fotmassage), mys, kyssar/hångel/orgasm eller annat som hjälper en att slappna av. Hört en teori om att det är därför många vaknar på natten av att värkarbetet startar, man är avslappnad när man sover och det gillar bäbis!

Det där klassiska tipset att "gå i trappor" eller "skura golvet på alla fyra" är sånt som sägs hjälpa när värkarbetet väl startat, för att liksom hjälpa bäbis att röra sig neråt.

Lycka till!!!

2018-08-23
Mhmmm
Mhmmm

Jag har själv aldrig gått över tiden, båda mina föddes i v 39+3. Men en förlossning kan starta när man minst anar det, oavsett hur kroppen känns.
Vårt andra barn som föddes i mars, kom hemma i badrummet mindre än 1 timme efter första värken. Då hade jag ca 3 timmar innan han föddes sagt till min man att jag kommer vara gravid för evigt, för det känns som att han aldrig vill komma ut.

Snart har ni er lilla prins/prinsessa här. Förstår att väntan är seg, men när ni minst anar det så händer det oftast 😊

2018-08-23
moaeg
moaeg
Barn på 1 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...