App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Mensvärk, ont, hård mage. Vecka 29.

Hej! Jag har som mensvärk i mage och svank. Svanken gör verkligen ont, medans magen mer spänner och känns stenhård! Jag har haft det i snart 7-8 timmar...testat att duscha varmt, alvedon och vilat hela dagen. Men inget hjälper:/ Har känt bebis hela tiden, den rör sig som attans och bökar omkring mer än vanligt! Jag känner av bebisen väldigt långt ner, inte kan den väl ha fixerat sig så här tidigt? Det är mitt andra barn men jag känner mig ändå helt lost! Försöker googla men kommer ingen vart. Vill gärna höra om vad ni tror, kanske ni har känt likadant och fått förklarat vad det är? Vill gärna slippa åka in till förlossningen då jag är ensam hemma med min 1 1/2 åring som just lagt sig :(.

2018-08-21
Stimpa
Stimpa
Bebis på 17 månader

Tusen tack för att du tog dig tid att svara!
Stackare som hade förvärkar så tidigt..
Jag tror ju att det är det jag har jag med..men svårt att veta.
Det har ju iallafall inte blivit värre för mig, så jag försöker sova och är det inte bättre tills imorgon så får jag ringa och antagligen åka in på en koll.
Tack åter igen för ditt svar! Och lycka till med kommande förlossning:)

2018-08-21
Stimpa
Stimpa

Hej! Jag är nu i vecka 35 och väntar mitt andra barn. Jag har upplevt förvärkar och sammandragningar sedan tidigt i graviditeterna, nu med andra barnet mycket ondare och mer intensiva. Det har känts i svanken, ljumskar och över livmodern samt tryckt nedåt. Även ibland molvärk. Jag har varit inne på förlossningen tre gånger och kollat för att det ej har gett med sig men har ej haft påverkan på livmodertappen. Bebisen har alltid blivit vildare i magen när livmodern späns åt, tänker mig att det inte blir lika bekvämt där inne. MEN det är ju skillnad från person till person så ring till förlossningen, det är bättre att ringa en gång för mycket. Kanske någon kan komma och vara barnvakt en stund om de tycker du behöver åka in?

2018-08-21
kpalsson
kpalsson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...