App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Allt känns så jobbigt..

Hej! Jag är 23 år väntar mitt första barn och är nu i vecka 7 (6+5) och jag mår såå dåligt. Dels för att jag mår så fruktansvärt illa dygnet runt så klarar inte av att jobba vilket är så otroligt stressande då jag är egen företagare och pengarna inte kommer in som dom ska. Jag har precis varir hos läkaren och blivit sjuksriven i några veckor och fått largigan comp mot illamående. Vad har ni för erfarenheter av den medicinen? Sen är jag så fruktansvärt rädd för missfall. Kan man få missfall utan att märka det? Jag känner att jag behöver lite stöd och pepp från någon mer gravid som verkligen förstår hur detta är. Har bara berättat detta för familjen som är väldigt stöttande o förstående o även till 2 nära vänner varav en har noll förståelse o tycker jag ska bita ihop. Så peppa mig gärna och ge tips och råd hur jag ska klara detta för nu känns allt så hopplöst o stressande. Antar att det är alla hormoner som spökar ordentligt hos mig! Kram på er

2018-08-21
Evest94
Evest94
Bebis på 13 månader

Hej! Jag fick också lergigan comp under nästan hela min graviditet då jag mådde väldigt illa och kräktes i princip varje dag till bebben kom. Tabletterna hjälpte bra till en början men var ändå i princip sängliggande men jag kunde iallafall få i mig någon mat och dryck efter att jag tagit en. Det som kunde hjälpa lite mot mitt illamående var att äta isglass, suga på isbitar och ibland kunde lite bubbelvatten lindra. Annars så var det för mig att sätta upp målbilder så som tex ultraljudet, och efter det kanske en födelsedag eller julafton osv, små saker som gjorde att jag kunde härda ut och tillslut så var det förlossningen!

2018-08-22
Jatiemca
Jatiemca
Bebis på 8 månader

Åh, hoppas såå att mitt släpper redan i vecka 13. Detta illamående gör ju bara att man vill ge upp. Var det något annat som hjälpte dig förutom medicinen?:)

2018-08-22
Evest94
Evest94
Bebis på 13 månader

Nej va roligt, Grattis!😀 Det va så mitt började. Sa att nej men det här var ju inte så farligt, detta står jag helt klart ut med och några dagar senare kom illamåendet från helvetet. Hoppas verkligen du slipper det!!🙈 Var det lergigan comp du åt då? För compen har ju koffein i sig. Känns snarare som att jag hällt i mig kannor med kaffe än att jag är trött😂
Jag bor i Värmland, vart bort du?😀

2018-08-22
Evest94
Evest94
Bebis på 13 månader

Tack♡ Det känns som att det är så svårt att hitta något som kan lindra. Ibland funkar kex och ibland frukt och ibland ingenting..Hann ta en tablett igår och jag tror att den hjälpte lite. Dock kändes det som att jag druckit 20 koppar kaffe 😂 Är ju koffein i tabletterna o jag dricker aldrig något med koffein i annars så det är väl ovana bara. Hoppas så att jag klarar att jobba snart!

2018-08-22
Evest94
Evest94
Bebis på 13 månader

Grattis till graviditeten! :D Jag mådde illa och spydde dygnet runt till vecka 20 ungefär och medicinen hjälpte endast lite för min del och många blir även väldigt trött av medicinen :)

2018-08-22
Barn på 1 år och 6 månader

Hej. Grattis till mini 😃. jag åt den medicinen & den hjälpte inte mig ( säkert individuellt ) för mig funka salta pinnar haha & Proviva som jag smutta på. & tyvärr bara stå ut! det blir bättre. förstår din rädsla, tycker du ska ta upp det med din bm. Det finns något som heter Missed abortian - MA. där kroppen inte stöter ut missfallet. Annars brukar man i regel börja blöda. mitt tips är att göra ultraljud efyer v 12 då är risken mindre & även att du har fått se mini 😊.

2018-08-21
Lica92
Lica92
Barn på 1 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...