App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Blöjor

Jag har två tvillingflickor och jag undrar de här med blöjor.. Just nu använder vi Libro Touch 1 blöjorna. Flickorna väger 3100, 3300 kg nu. Någon som vet i fall de skulle funka att gå över till Libro Touch 2 då, den är ju mellan 3-6 kg? Det paketet är lite större, som ni säkert förstår går de åt en massa blöjor. Vet någon i fall den är mycket större runt midjan?

2018-08-19
LindaH28
LindaH28
Barn på 1 år och 8 månader

Jag hade gjort som nämnts tidigare, köpt ett paket och testat. :) Nu vet jag inte var du bor men om du, eller någon du känner är i Norge ibland så köp blöjor där då det är betydligt billigare. :)

2018-08-20
Gravid i vecka 25

Köp ett paket och testa. I värsta fall får de väl ligga på hyllan hemma och vänta ett par veckor :)

2018-08-20
Niseen
Niseen

Jag har gått till nästa strl när jag mörkt att de läckt eller varit för små runt midjan. Oftast har jag bytt innan kg på paketet stämmer överens med vad barnet väger. Alltså barnet kanske väger 4,5 kg men blöjan läcker, då byter jag till blöja från 5 kg. Så det borde nog funka på dina också. Hoppas du fattar bad jag menar. Annars kan du ju alltid köpa ett paket och prova, är de för stora så är det ju bara att lägga undan dem ett tag, de blir ju inte för gamla.

2018-08-20
Mammmaw08
Mammmaw08
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...