App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

torr hud

hej vad kan jag använda mot torr hur jag använder mini derm men han är så torr det funkar inte. han har prickar på benen o armar sä torr han är. 2 åring.

2018-08-19
Maxjulia94
Maxjulia94

Prova A-Derma Exomega Control lotion alt A Derma repairing creme. Funkar bra på vår dotter som är torr och röd på underarmar, kinder o lår. Vi kombinerar båda.

2020-04-16
Sawa
Sawa
Gravid i vecka 24

Använder Mildison 1-2 gånger om dagen när min dotter har mycket torr hud samt med miniderm 1 -2gånger per dag. Du bör smörja i några dagar för att se resultat och sedan långsamt trappa ner och enbart smörja vid behov. Fick detta råd hos barnläkare. Man kan använda rikligt med mildison och massera in på hela kroppen. Be BVC om att få det utskrivet.

2020-04-05
ElisaLin
ElisaLin
Bebis på 17 månader

Har samma, använder decubal 70 %, riktigt fet. Två gånger om dagen och extra vid behov.

2020-04-05
Johannaske
Johannaske

Det jag tycker har varit bäst är att smörja "inifrån" dvs lägga om kosten till mer lax och annat fet fisk + stärka upp med omega tex EyeQ-kapslar när det är svårare perioder tex under vintern när det oftast blir sämre med huden.

2020-04-05
solskensmamman
solskensmamman

min 16 månader gamla son har samma problem. på armar och ben. mest av det på ben och torra fläckar. Jag har bara provat propylös lotion och det verkar fungera något men måste använda ofta. vi tvättar honom med vatten för det mesta. Så vi trodde att det var från vattnet. men adder 2 dagar av att vara i Egypten i november förra året vi märkte att de försvann av sig själv utan någon kräm etc. så vi undrar om det inte bara är vattnet (kanske klor) utan också den höga fuktigheten i Sverige. Vi har fått höra av barnläkaren här att vissa barn inte har det som inte var exakt vilken typ av svar man förväntar sig att höra ..

2020-04-05
Tinati
Tinati
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...