App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

HJÄLP

Jag och min sambo försöker bli gravida. Vi har försökt länge. Finns det någon jag kan prata med? På instagram eller snapchat. Börjar bli ledsen och otålig. Vill inte tappa hoppet :(

2018-08-18
Försöker

Sök hjälp är mitt tips, så får de utreda, det tar tid, både utredning och att sedan få hjälp. Vi försökte länge, utredningen tog lite tid, det var julstängt mm, de enda felet de hittade var att jag hade fel på sköldkörteln, så fick pröva medicin men blev inget ändå. Tillslut fick vi komma till ivf kliniken men tog tid dit oxå. Tror allt mumbo-jumbo man läser om som kan hjälpa det hjälper inte om spärren sitter i huvudet. Jag testade sådana där ägglossningsstickor men blev inte gravid ändå trots att vi prickade av ägglossningen varje gång. Det är ju jättesvårt att fokusera på annat men det är det som är det bästa, typ göra andra projekt. Det fungerade inte här heller. På första ivf-försöket blev vår dotter till och lillebror kom 2,5 år senare utan någon hjälp!

2018-09-18
Luna_13
Luna_13
Barn på 2 år och 8 månader

Hej,
Jag hade vänt mig till experterna inom vården för möjlighet till hjälp. Vad ledsamt att höra :´( Men jag tycker definitivt inte att du/ni ska ge upp hoppet, även fast jag väl kan tro att man lätt gör det. När ni minst anar det så kommer det där pluset dyka upp :) Jag håller tummarna för er!!

2018-09-18
liisenb
liisenb
Bebis på 16 månader

Vi hade det problemet med tredje barnet, dock fick vi mycket missfall istället. Skriv till mig här.

2018-08-21
flingan32
flingan32

Det är en tuff resa när man försöker och det inte går som planerat. Vi försökte i några år och fick hjälp av vården då jag har PCOS. Hur länge har ni försökt?

2018-08-18
NinaPalm
NinaPalm
Bebis på 11 månader

Hej!
Jag och min sambo har samma ”problem” så jag vill gärna ha någon jag kan dela mina tankar med 😀 irisaliciaaa heter jag på instagram! Skriv till mig ☺️

2018-08-18
Cialii
Cialii

Vänd dig till vården istället för sociala medier. Hur länge har ni försökt?

2018-08-18
Elavela87
Elavela87
Barn på 2 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...