Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Försöker bli gravid efter MA

Hej, vi försöker bli gravida efter ett MA i v. 7+4 i slutet på juli. Hade ägglossning igår 17/8 och kan inte sluta tänka på BIM den 31/8. Finns det någon mer som försöker där ute? Hade varit skönt att ha någon att prata med och intressant att höra era erfarenheter. Kram

2018-08-18
tintaan
tintaan
Försöker

Hej! Tänkte uppdatera denna gamla tråd för oss som fortfarande försöker! Tänkte att vi kan följas upp och peppa varandra till testar dagen! Vad sägs? :)

2019-03-14
tintaan
tintaan
Försöker

Här va det också negativt. 🙄

2018-09-24
Teddibebisen
Teddibebisen

Det blev tyvärr negativt. Men har ägglossning nu så vi får se om två veckor igen. Hur går det för er andra?

2018-09-15
tintaan
tintaan
Försöker

@tintaan Hur har det gått för dig förresten? Tagit något test. Du hade väl BIM för några dagar sedan?

2018-09-07
Klajen
Klajen

Hej! Känner igen mig så i att det är svårt att inte gå pcj räkna ner till BIM. Vi har egentligen senaste par månaderna börjat försöka mer på riktigt att bli gravida med nr 2 även om vi inte använt preventivmedel sen 1:an kom för 2 år sedan. Jag är typ redan besatt och just denna månad lyckades vi pricka ÄL. Har BIM på torsdag och tog ett tidigt test idag som var negativt. Fattar inte hur man ska klara den här väntan när jag redan typ inte kan tänka på annat..?

2018-09-07
Klajen
Klajen

Hej! Vi försöker också👋🏼 Slutade med p-piller 3/8-18 och fick första riktiga mensen idag, har aldrig varit så glad för att få mens tidigare😀 Det blir en spännande tid framöver!💗

2018-09-02
Adida86
Adida86
Gravid i vecka 31

En rökande kille försämrar kvaliteten på sina simmare, så kan ju hända att det är problemet. Det är inte bara vi tjejer som måste hålla koll på ett hälsosamt liv utan killarna behöver också sköta sig. Kan tänka mig att om han slutar röka så kommer det gå mycket lättare.

2018-09-01
flingan32
flingan32

Vi hade 6 missfall efter varandra och man har rätt till utredning efter 3 såna även om det inte har gått ett år. Vi gjorde en utredning men var inget fel. Våra första två barn gick på första försöket ( jag slutade med p-piller) och direkt blev jag gravid med första, andra tog sig också redan 6 månader efter förlossningen från första. Också på första försöket så vi blev lite ställda när tredje inte gick lika smidigt. Men på sjunde så gick det men det tog nästan kål på mig mentalt. Fjärde gick på andra försöket efter ett missfall med tvillingar.

2018-09-01
flingan32
flingan32

Hallå! Skulle behöva er hjälp. När jag gick på toaletten i morse så var det rosa på pappret, inte alls åt det röda hållet men ändå klart rosa. Skulle det kunna vara en nid blödning eller vad tror ni? Hade ägglossning som sagt 16/8-17/8.

2018-08-22
tintaan
tintaan
Försöker

@alexandraanderberg. När du använder ägglossningsstickorna, får du utslag då? :) vet du om det stämmer att det bara är ca 30-40% chans att det blir någon om man prickar in ägglossning?

2018-08-21
tintaan
tintaan
Försöker

Lexus999. Vad kul! Önskar dig all lycka till på ultraljudet! Kram

2018-08-21
tintaan
tintaan
Försöker

@cialii. Ja det kan det ju göra sägs det, men om ni inte lyckas bli gravida inom 1 år så får man ju iaf en utredning gjord. Och som sagt så hör man ju av många par att det tar lång tid så det behöver ju inte vara något som är konstigt. Men självklart blir man frustrerad, jag själv har svårt att hålla tankarna på nåt annat. Jag och min man har längtat efter en familj senaste tiden och när vi äntligen började försöka fick vi ett + på stickan på en gång, och när man tror att allt ska gå bra så gör det plötsligt inte det. Och nu när vi fått ett missfall blir man nästan fixerad på att bli gravid igen :/

2018-08-21
tintaan
tintaan
Försöker
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...