App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Panik! Gravid IGEN efter våran första bebis på fyra månader!

Hej! Jag har panik. Vi fick en dotter för fyra månader sedan. Vårt första barn. Nu är jag gravid igen. Någon mer som har barn som är jättenära? Vet inte vad jag ska göra? Känna som man inte kan njuta av våran första bebis för nu ska man vara gravid igen.

2018-08-18
SandraJons
SandraJons
Bebis på 11 månader

TACK SNÄLLA ALLA NI SOM SVARAT!❤️ Så kul å höra allas positiva kommentarer. Stor kram till er alla och vilka fantastiska kvinnor ni är.😃

2018-08-21
SandraJons
SandraJons
Bebis på 11 månader

Vi har 16 månader mellan våra två första och blir 18 månader mellan tredje och fjärde. Jag helammande fortfarande och fick mens tidigt efter första förlossningen. Det går alldeles utmärkt och barnen har det väldigt kul med varandra då de är nära i åldern.

2018-08-21
flingan32
flingan32

Vi har 14 månader emellan våra första två. Det har bara varit bra! Allt har gått bra hela tiden och vi har inte tyckt att det varit jobbigt. Nu är de 7 och 6 och typ bästa kompisar. De har vuxit upp tillsammans och är därför jättetighta. Vi har aldrig ångrat vårt beslut en sekund på dessa år!

2018-08-20
Superhallon
Superhallon
Barn på 3 år och 4 månader

Jag blev gravid igen när första barnet var 7 månader. Det gick jättebra och nu leker de med varandra mest hela tiden (3,5 och 2 år, 3 mån). Har en liten på 3 månader nu också och gick definitivt panik när jag fick veta att vi skulle få en till men de går bra, visst är de en hel del stök och svårt att hitta tid till alla ibland speciellt när de inte haft dagis nu under sommaren. Men allting går, lite pusslande och trix ibland bara. De kommer gå bra, stundtals jobbigt såklart men mycket mys 😊

2018-08-20
SteephanieM
SteephanieM

Det är exakt ett år mellan mina barn och jag är så glad för det. Idag är dom är 4 och 5 år gamla och tjejerna kan inte vara utan varandra!

2018-08-19
batgirl
batgirl

Finns många fördelar också med att ha syskon så nära inpå :-) Men man ska såklart känna själv vad som känns bäst men vet många som planerat det så och kan då dessutom vara hemma med båda längre :-)

2018-08-19
Bebis på 15 månader

Min yngsta är nu 1 månad o storasyster är 14 månader så det blev väldigt tätt här med och jag var med orolig att storasyster skulle bli åtsidosatt. Nu är pappan hemma på fp med den stora o jag med den lila så vi kan avlasta varandra o dessutom tycker jag pappan o hon fått ett mycket tightare band sen lillan kom. :) den du ser nu är ju din lilla bebis men mycket hinner hända tills nästa kommer. :)

2018-08-19
Mibutanche
Mibutanche
Barn på 1 år och 8 månader

Kolla Helen Torsgården på YouTube! Hon vloggar sitt liv och har precis fått andra barnet, 1 månad innan första barnet blev 1 år. Det verkar gå hur bra som helst! Det kanske är bra "inspo" att titta på. :P

2018-08-19
Mommanut
Mommanut

Vi har 18 månader mellan våra o jag tycker d har gått bra. Nu är den minsta över två år och dom leker o har skoj. Först nu som jag kan börja ha blommor o prydnadssaker igen, o d får vara ifred. Känns som en frihet att inte behöva ha koll hela tiden längre. Kan stänga dörren till toan numer haha.

2018-08-19
1rema
1rema
Barn på 3 år och 9 månader

Tro mig hon blir inte bortglömd. Pappa kan ta henne om du tillexempel ammar. Är pappan på jobb kan dubiösa till henne en bok medans du ammar. Man gör det sta av situationen. Byter du blöjan på bebisen så kan den äldsta också bli delaktig. Som en lek.

2018-08-19
ungmamma
ungmamma

Jag blev gravid när våran första va 7 månader. Jag ångrar absolut inte det men det har varit sjukt tungt. Första tjejen sov inte en hel natt innan hon fyllde 1 och lärde sig gå strax efter jag fick reda på att kag va gravid. Jag har varit så slut, kroppen och hjärnan gick raka vägen in i väggen. Men med hjälp av kurator och pusslande med mannen mår jag nu bättre. Alla är såklart olika både vuxna och barn. Värt att tänka på är att man har två väldigt små barn samtidig som behöver dig till 100%. Vi har inte haft möjligheten gent ekonomiskt att min man skulle gå ner i tid så jag har varit själv mycket. Men som sagt, alla är olika och klarar olika saker på olika sätt men tänkte att jag kunde dela med mig av min erfarenhet.

2018-08-18
Emma_isa
Emma_isa

Hej 8kee6! Tack för svar. Känns kul å höra att det verkar funkar, är så orolig. Men som du säger, barnen måste ha väldigt kul ihop då dom är så nära varandra. Och grattis till 3e barnet. :-)

2018-08-18
SandraJons
SandraJons
Bebis på 11 månader

Blev gravid när första var 7 månader och det som var så härligt var att jag kunde vara hemma med båda 2 och att de sen började föris samtidigt😊De leker bra ihop men det är självklart oxå jobbigt! Nu är dom 3,5 år och 2,5 år och i januari kommer nr 3☺️👍

2018-08-18
8kee6
8kee6

Hej ungmamma! Tack snälla för svar. Fick reda på det i torsdags då jag gjorde graviditetstestet och har mått så dåligt. Vi vill ha en till bebis men det gick lite för snabbt. :-) Vad skönt att höra att man klarar det. Jag är nog mest orolig över att våran första lilla tjej ska bli bortglömd i all bebisgöra.

2018-08-18
SandraJons
SandraJons
Bebis på 11 månader

Min dotter va inte ens 3 månader när jag blev gravid igen. Det funka hur bra som helst. :) är det något du undrar över så kan du gärna skriva. Man tror att man inte har tid eller man räcker ibte till. Men tro mig. När den andra väl kommer så ser man att de finns lika mycket tid till båda.

2018-08-18
ungmamma
ungmamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...