App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Lång väntan

Hej! Är gravid med första barnet och nu när det närmar sig går tiden så långsamt! Har Bf imorgon , men känns som att det kommer ta längre tid innan bebis vill komma. Går här hemma nu och det blir att jag ägnar mycket tid till att tänka på kommande förlossning. Hur var/är sista tiden innan förlossningen för er? Var ni hemma eller vågade ni er ut? :-)

2018-08-17
Nisimo
Nisimo
Barn på 1 år och 7 månader

Vi har gjort saker, gå på bio, restaurang, shoppa på köpcentrum, gå till gymmet, allt för att fördriva tiden och glömma bort vad det är för datum. Gått igenom det sista som behöver gås igenom, kanske gå igenom föräldraledigheten tillsammans och förlossningsbrevet.. jag har också spelat tv-spel som jag älskar att göra.. gått på långa promenader med hundarna är också effektivt men gjorde ingen skillnad på mina kommande förlossningar.. inte ens hallonbladste eller gå upp och mer för trappan eller sex hjälpte.. fick snällt vänta tills bebisen bestämmer sig

2018-08-30
flingan32
flingan32

Födde precis i vecka 41+0. Var ute och gick på pokemon-jakt med sonen en gång om dagen i 2 veckor. Hade sex och 3h efter började värkarna sättas igång :D

2018-08-18
Elavela87
Elavela87
Barn på 1 år och 9 månader

Jag och min sambo var på bio och hockey för att slippa tänka så mkt på det och vänta. Jag var hemma från jobbet några veckor innan och de är ju rätt långsamma. Försökte även bjuda hem familj o vänner på fika el mat.

2018-08-17
Mammmaw08
Mammmaw08

Grattis! Den sista tiden är en riktigt lång väntan bara! De tips jag kan ge är att som alla säger; unna dig allt! Om det så är vila, titta på tv hela dagen eller en extra bit choklad! Njut av att känna bebisen i magen, jag saknade det så fort de hade tittat ut! Googla inte för mycket, somdunsäkert har märkt så är det nästan bara skräckhistorier som redogörs för på nätet, antagligen för att behovet att få prata om det är stort. Har själv haft två snabba, komplikationsfria förlossningar och jag tror att det faktiskt är vanligast. Håll ut, snart har du ditt lilla knyte på bröstet och det överskuggar allt! Stort lycka till!

2018-08-17
a01jmcl
a01jmcl
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...