App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Lämna??

Är en 5barns mamma som e helt slut körd dels pga minstingen har ett funktionshinder men även pga hemma. Är gift sedan 9år ihop i 12år. Får ingen hjälp hemma bråk varje dag o spydiga kommentarer o nertryckta ord. Vill verkligen inte ha det så här o har sagt jag är trött på detta och vill ej längre men får bara till svar då ser ja inte barnen mer och sen skulle han skita i hela sitt liv istället så jag vågar inte prata mer om det för barnen e mitt allt men jag vill inte vara med han mer har inga känslor och att göra allt själv. Men e rädd :-( :-(

2018-08-17
Nenne85
Nenne85
Bebis på 11 månader

Jag är ledsen för din skull att du behöver ta hand om hemmet och era 5 barn själv. Vem skulle inte vara helt slutkörd?! Det låter inte som att din man är varken en bra person eller bra pappa om han bråkar och kallar dig saker, samt om du får ta hand om barnen ensam (min tolkning). En bra pappa tar hand om sina barn! En bra partner stöttar och hjälper och tar hand om hushållet med allt vad det innebär med städ, matlagning, tvätt, reparationer osv.

Det låter som att du behöver stöd och stöttning i att lämna en icke fungerande relation. Det brukar finnas en BVC (BHC) psykolog som man kan få kontakt med via hälsocentralens barnmorska som är duktig på relationer. Kvinnojouren och som vissa andra skrivit, ta kontakt med advokat.
Det han säger är tomma ord. Vad tror du själv, tror du att han kommer vilja ta hand om 5 barn alldeles själv om han knappt tar hand om dem nu? Han har ingen grund för detta och jag kan inte ens föreställa mig att han skulle få ensam vårdnad om barnen, det ska mycket till.

Lämna. Lev ditt liv. Det du gör idag kan du göra utan nedtryckande ord och bråk med en vuxen person som inte verkar bidraga så mycket till livsglädjen. Det kommer vara kämpigt men jag hoppas och tror att det kommer vara värt det i slutändan.

2018-08-26
LinaNorlund
LinaNorlund

Så han menar att han ska ha hand om 5 barn på heltid helt själv? Tomma hot skulle jag säga. Skilj dig!

2018-08-18
Hannab89
Hannab89
Barn på 3 år och 2 månader

Psykisk misshandel är lika illa som annan. Ta kontakt med en kvinnojour eller enhet för våld i nära relationer i din kommun. Det finns hjälp att få!

2018-08-17

han kan aldrig hindra dig från dina barn & han hotar bara med det för han vet att de gör dig rädd. sök en advokat, dem kan sånt här & samtidigt hitta en bostad. inget du berättar för honom givetvis. det är säkert en lång process men men ni alla kommer säkert må mycket bättre & speciellt du. barnen har säkert också känt av stämningen. lycka till ❤ stå på dig

2018-08-17
Lica92
Lica92
Bebis på 17 månader

Han kan inte hindrar dig från att träffa barnen bara pga en skilsmässa,. Varför vill han fortsätta ihop? Börja med att kontakta en bra advokat, så du vet dina rätt- och skyldigheter

2018-08-17
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 3 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...