App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

urinläckage

Hej! Min dotter kom för 2 veckor sedan och nu upplever jag kraftig urinläckage ( bara rinner). Någon som upplevt samma sak? Blev det bättre?

2018-08-14
EmmaTö
EmmaTö
Barn på 1 år och 8 månader

Knipövningar. Men be också om extra efterkontroll så det inte är skador på muskulaturen. Ju tidigare det upptäcks desto bättre hjälp kan man få.

2018-08-14

Jag hade likadant i början och fick tipset att göra tio rejäla knip vid varje toalettbesök, för att få fart på muskulaturen igen. Första dagen klarade jag två knip utan ansträngning, efter fem dagar klarade jag sju utan ansträngning. Nu (efter tre veckor) gör jag alla tio utan ansträngning och har inte läckt på länge. Testa det!

2018-08-14
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader

Jag hade likadant. Jag kände inte att jag var kissnödig och blev sedan akutkissnödig, bara springa till närmaste toalett och ett par gånger kom kisset innan jag ens kände att jag var kissnödig. Såg alltid till att gå på toa innan jag skulle någonstans oavsett om jag kissnödig eller inte, gör det än idag. Sonen är nu 1,5år, har fortfarande urinläckage men mycket bättre. Har dock alltid trosskydd på mig, för att det ska kännas fräshare och att man bara kan byta den istället för trosor. Men behöver bara byta en gång per dag då det inte längre kommer så mycket.

2018-08-14
Mammatillpojke
Mammatillpojke
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...