App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Pengar i doppresent

Hej! Snart är det dags att skicka ut dopinbjudan till vår lilla son. Jag undrar dock om det är girigt att skriva att sonen önskar sig pengar på sitt sparkonto? Vi köper det vi vill till vår son, plus att vi bor väldigt litet och inte har plats med stora/många leksaker. Hur skriver man det på ett snyggt sätt på inbjudan?

2018-08-13
VeraHag
VeraHag
Barn på 1 år och 8 månader

Vi hade namngivning i helgen och hade skrivit ”Istället för många presenter önskar vi en slant till ***** framtidssparande”. Ser inget som helst fel i att skriva så, hellre det än att få en massa saker man inte vill ha eller behöver! :)

2018-08-13
amandajavisst
amandajavisst
Barn på 2 år och 4 månader

Tycker inte det ser jättesnyggt ut att skriva att man önskar sig pengar. Egentligen inte någon önskelista alls på inbjudan utan det är något man kan säga när folk frågar. Till våra barn och även många i vår omgivning har vi skrivit att barnen inte önskar sig något (för att det är så mycket "bara för att" presenter som ges bort) och att en gåva hellre får skänkas i barnens namn till valfria organisationer eller starta ett namnkonto hos ex Unicef eller barncancerfonden där pengarna gör större nytta.

2018-08-13
Mislan
Mislan
Barn på 1 år och 11 månader

Jag tycket inte att man ska skriva sin önskelista på inbjudan, det framstår som girigt oavsett vad man önskar,. Låt inbjudan vara just en inbjudan och spara önskningarna till när någon frågar,. Jag har också erfarenhet av att släktingar vill ge sparpengar men de har erbjudit det själva

2018-08-13
JennyLowerot
JennyLowerot

Tycker inte det är girigt. Mitt barns farfar och även gudmor ville själva starta ett sparkonto. De är upp till var och en själv vad man köper. Tycker det är en bra start i livet som sagt.

2018-08-13
Mars2017
Mars2017

Jag läste upp din fråga för min man och han tyckte det var girigt! Jag skulle väl höja lite på ögonbrynen om det stod så men hade såklart gett pengar om det önskades☺️ Ni kan skriva: Vi önskar vår son en fin start till ett sparande och bidrag mottages tacksamt❤️

2018-08-13
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...