App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Aurora samtal

Hej! Jag undrar om någon här har haft ett aurora samtal? I vilken vecka fick ni första samtalet isf? Är i vecka 30 och har väntat 1 månad på en tid nu, har t.o.m försökt att nå mottagningen men inget svar & de har ännu inte ringt upp mig (gått flera dagar). Börjar få mer och mer ångest & stressen tär på mig, kan inte ens sova om nätterna för detta är det enda jag tänker på. Borde jag byta förlossning? Känner mig så sjukt besviken.

2018-08-13
Emma_br
Emma_br
Bebis på 17 månader

Har du funderat på att prata med en Doula? Kan verkligen rekomenderas! Brukar vara gratis att ha ett första möte så att man kan se om det känns rätt eller inte. Vi anlitade en Doula, ett av dom bästa besluten i mitt liv! Stort lycka till, hoppas det löser sig för dig!

2018-08-23
Mhmmm
Mhmmm

Jag fick gå på aurora samtal redan i v 16 och sen v 25 och sen v35 lite utspritt både första andra och tredje graviditeten men alla på grund av olika skäl. Första var förlossningsrädsla men de andra två var mer för att allt gick så fort då jag födde på 10 minuter med första och 4 minuter på andra. Så blev igångsättning på tredje. Men det är individuellt hur man lägger upp det.

2018-08-23
flingan32
flingan32

Jag gick på aurorasamtal tillsammans med min man eftersom första graviditeten va psykiskt påfrestande och jag kände att det inte får bli så igen. Vi hade typ v 26, 33 och 35 ungefär. Så tre stycken alltså. Fantastiskt. Men allt beror så klart på hur många andra som också ska ha det och vilka resurser som finns tillgängliga. Och nu har det varit sommar. Men hoppas du för en tid snart. Lycka till.

2018-08-14
Elin Axelsson
Elin Axelsson

Då ska du bara veta hur det är för mig! 😁 fick vänta till vecka.39!!!! Galet. Allt berodde på en nonchalant BM som ej tog min rädsla på allvar. Hon sa bara jaf kunde läsa böcker och gå en kurs samt att "du är ju på ett sjukhus" Jo tjena blixten, men inte hjälper väl det mot sin rädsla. Tyvärr saknar en del den här djupa förståelsen.. lite märkligt man utbildar sig till BM då kan man tycka 🤔

Men tjata och stå på dig!! Hoppas du får tid snart ❤

2018-08-14
RoseIsland
RoseIsland
Barn på 1 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...