App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

V31, mår uselt

Hej! Är nu inne i vecka 31 och har förstått att man kan börja må dåligt igen på grund av stor tillväxtfas hos bebis och högre hormonnivå. Har de senaste dagarna mått riktigt uselt. Blir väldigt yr till och från, som att jag ska svimma. Känner mig svag i kroppen och har haft som mensvärk till och från och väldigt ont i ländryggen. Är det såhär sista tiden kommer att kännas nu eller tror ni att det är något annat? Har någon känt liknande?

2018-08-13
VeraHag
VeraHag
Bebis på 17 månader

Mensvärken betyder ju att kroppen börjar träna på att bebis ska komma. :) svag och trött kunde jag också bli så har en fantastisk sambo som lät mig ta en tupplur eller en vila mitt på dagen. Så de är ett tips lägg upp benen och ta de lugnt när du känner så :) men be bm om att kolla blodtryck och de nästa gång för säkerhets skull. Lycka till med bebis! Hoppas allt går bra .

2018-08-14
sammyhynd
sammyhynd

Ett tips: Stödstrumpor! Jösses vad vätska man samlar på sig! Iaf jag. Gick ner 12kg första veckan efter förlossningen och det mesta kissade jag ut!

2018-08-13
Elavela87
Elavela87
Barn på 1 år och 8 månader

också i v 31, tror tyvärr att det är så här så länge dina prover inte visa annat tänker på blodtrycket & urinprov Jag tror dock kroppen vänjer sig vi de nya hormonpåslaget efter en stund, men visst är de jobbigt. Men ta upp detta med din bm på nästa kontroll.

2018-08-13
Lica92
Lica92
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...