App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Herregud hjälp mig..

Skrivit tidigare om att jag haft gravid symptom men inte fåttutslag på stickan.

2018-08-12
Teddibebisen
Teddibebisen
Bebis på 3 månader

Jag vaknade en dag med feber och ett ömt ont bröst dom det kom mjölk ur. Åkte till akuten och dom frågade var min bebis var. Problemet va bara att jag ingen hade och inte var jag gravid och vad jag vet hade jag aldrig varit det heller. Men jag hade fått mjölkstockning. Väldigt ovanligt sa dom men visst kunde det hända. Så för mig låter det inte jättekonstigt, dock ovanligt.

2018-09-09
Elin Axelsson
Elin Axelsson

Har inga barn sedan tidigare därför jag är lite i panik, läst om att man kan få det efter man fått barn. Känns så frustrerande när man har alla symtom men det visar bara negativt. Har haft någon konstig blödning och då viftar bara barnmorskan bort det, som om jag bara ska gå med mjölk i brösten och ett väldigt skevt mående. Men ska ringa imorgon igen i hopp om att få en tid 😂

2018-09-09
Teddibebisen
Teddibebisen
Bebis på 3 månader

Har du haft mensen som du brukar? Vad har du för symptom? Mycket av gravidsypmtom kan ju också vara symptom på att mensen/ägglossning är på väg. Tex spända bröst, jag kan vara illamående och väldigt hormonell ökade flytninga etc.

Hur länge har du haft det såhär? Ser att du skriver om mjölk i brösten, har du barn sen tidigare? Då är det inte konstigt att du kan få ut mjölk genom att trycka på brösten. Jag har haft så och har fortfarande och mon dotter fyller tre i december. Det ska dock inte rinna okontrollerat. Men om du trycker ofta och mycket ökar mjölkproduktion för kroppen tror att det finns ett behov.

Förstår att det är riktigt frustrerande! Har varit i lite liknande situation. Tror jag hade någon typ av hormonell obalans. Tog massa prover på vc för att kolla sköldkörtel osv. Kanske vore något?

Kram!

2018-09-09
Freudberg
Freudberg
Bebis på 11 månader

Har testat allt. Och det fungerar helt enkelt inte att kunna få en tid. Alla tycker bara man ska vänta oavsett vad man än säger 🙃

2018-09-09
Teddibebisen
Teddibebisen
Bebis på 3 månader

Testa att kontakta bm via mina sidor på 1177. Så gjorde jag när jag inte lyckades via telefon.

2018-09-08
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Men på vissa ställen har de väl drop-in för att fixa p-piller och sånt. Borde ju kunna få hjälp med ett graviditetstest så också ju.

2018-09-07
Klajen
Klajen

Inte gått något vidare och det verkar vara brutalt svårt att få komma till nån barnmorska eller läkare. Alla säger att man ska kontakta varandra, orkar fan inte ringa barnmorska/läkare 5 dagar i veckan flera gånger om dagen 😂 så jag är väl bara inbillningssjuk, skendräktig och vi är inte gravida helt enkelt 🤷🏼‍♀️ haha.

2018-09-07
Teddibebisen
Teddibebisen
Bebis på 3 månader

Såg dina tidigare inlägg @teddibebisen och undrade just hur det gått för dig. Vad testar du dig med förresten? Jag testade inför förra graviditeten med stickor från rfsu och de visade inte förrän några dagar efter BIM men Clearblue stav early visade redan några dagar tidigt. Men jag skulle nog kontakta MVC och ta test där.

2018-09-07
Klajen
Klajen

Jag har aldrig haft mjölk som kommer från brösten och haft 10 graviditeter varav 4 barn snart. Mjölk ur brösten kam komma från v20 och framåt har jag hört

2018-09-01
flingan32
flingan32

Alltså det kommet verkligen jättemycket nu när man trycker på brösten. Testade idag då mensen skulle börjat igår, men de va ju såklart negativt. Men har haft konstig mens där de kan komma allt från den 24-27 i månaden. Men får kontakta läkare, blir alltid så ledsen när man får alla symtom och så visar det bara negativt. Men hoppas mrsSingh91 att det är samma för mig som för din vän! 😊🙈🙈

2018-08-26
Teddibebisen
Teddibebisen
Bebis på 3 månader

Hade faktiskt en nära vän till mig som också fick mjöl i bröstet (när hon tryckte på brösten så kom de mjölk ut) och hon va gravid! Dock visade de lite sent, eftersom alla personer är olika när de kommer till hormoner ..HCG-hormonet visade lite sent för henne. Men mjölk i bröstet är ett tecken

2018-08-22
MrsSingh91
MrsSingh91

Uppdatera gärna hur det har gått för dig🤗

2018-08-15
Bebis på 15 månader

Man kan ju bli skendräktig men gå till gyn och be dom kolla så du verkligen får ett säkert svar :-) Lycka till!

2018-08-14
Bebis på 15 månader

Boka tid hos en gynekolog eller doktor hos MVC. Gå inte till en vanlig vårdcentral då dom oftast inte är sådär jätteduktiga på gravidgrejer... :)

2018-08-12
Elavela87
Elavela87
Barn på 1 år och 8 månader

Och nu i helgen kom det mjölk från mina bröst?! Någon mer som haft det problemet utan o vara gravid? Har googlat och blir bara nojig. Vill ju vara gravid men när inte stickorna visat positivt blir jag bara rädd.

2018-08-12
Teddibebisen
Teddibebisen
Bebis på 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...